Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Hét Rondje Eilanden – 1 augustus 2015

Je hebt er vast al veel over gehoord. Op zaterdag 1 augustus staat Hét Rondje Eilanden op de agenda. Heb jij het ook al genoteerd? Op en rond de Vinkeveense Plassen gaan 700 enthousiastelingen van start om het befaamde rondje eilanden af te leggen. Jij kunt daar bij zijn!

Hardlopen en zwemmen

In Vinkeveen ligt een twaalftal zandeilanden die samen een rondje vormen. Je raadt het al; over die eilanden kun je rennen en tussen die eilanden kun je zwemmen. En daar worden wij blij van. Jij ook? Op 1 dag 12 keer lopen én 12 keer zwemmen, wie doet je dat na?

Zaterdagmiddag tegen 16:00 uur starten de deelnemers om de dertig seconden in groepen van tien. Ze doen dan het rondje en zetten een tijd neer. Er is genoeg competitie om lekker fanatiek te zijn en er is ook voldoende ruimte om heerlijk op je eigen tempo te genieten van je eigen wedstrijd. Alle loop- en zwemstukken opgeteld komen neer op ca. 5 km lopen en 1,5 km zwemmen. Na de proloogronde is er een verkorte finaleronde over het finaleparcours. In dit geweld mogen de snelste dames en heren meedoen voor de prijzen.

Hét Rondje Eilanden komt naar je toe deze zomer

Inmiddels zijn we toe aan de vierde editie van hét Rondje Eilanden. En een wedstrijd is maar een wedstrijd, vandaar dat wij van hét Rondje Eilanden verder willen gaan. We komen naar je toe deze zomer en nodigen iedereen uit op ons ‘festival’. Van vrijdagmiddag 31 juli t/m zondagochtend 2 augustus ben je van harte welkom om met al je vrienden naar Zandeiland 1 te komen en daar je tentje op te zetten.

Breng je eigen happie voor op de BBQ mee en kom lekker rond het kampvuur zitten. Naast de wedstrijd op zaterdag zorgen we voor een culinair en cultureel sfeertje. Dat betekent veel gezelligheid, lekker eten en fijne muziek.

Kortom: laat je onderdompelen in de sfeer en gezelligheid van hét Rondje Eilanden en de Vinkeveense Plassen. Kijk op hetrondjeeilanden.nl voor het programma.

Inschrijven, d’r bij zijn

We hopen jullie allemaal te zien in het eerste weekend van augustus. Zorg dat je er bij bent, schrijf je in, meld je aan, kom kamperen en spread the word!

Alle info staat op hetrondjeeilanden.nl.

Veel sportieve en gezellige groeten,
De organisatie van Hét Rondje Eilanden

PS: je mag uiteraard ook voor de gezelligheid komen. Hét Rondje Eilanden vanuit vrijwilligerperspectief is ook aan te raden trouwens! Zin om een authentieke Held van Hét Rondje Eilanden te worden? Aarzel niet en schrijf je in op hetrondjeeilanden.nl.

Actueel

Clubnieuws

UP-Gala: save the date & geef je mening

10-07-2024

Op zaterdag 12 oktober dit jaar organiseert de UP-Gala commissie een gala voor zowel U-Track als Phoenix!

lees verder...
Clubnieuws

Jongens U12 winnen 3e pupillencompetitiewedstrijd op Maarschalkerweerd

09-07-2024
pupillencompetitie

Op zaterdag 6 juli was de 3e pupillencompetitie weer op eigen baan, ditmaal georganiseerd door Hellas. De Phoenix-pupillen lieten zich weer van hun goede kant zien met maar liefst 44

lees verder...
Clubnieuws

NK Atletiek 2024: Maaike van Gelder 10e op NK 5000 meter

03-07-2024

Afgelopen vrijdag 28 juni heeft Maaike van Gelder een mooie 10e plaats behaald op de 5000 meter op het NK atletiek.

lees verder...

Agenda

juli 2024
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
« jun   aug »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in