Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Geslaagd voor trainersexamen!

Vandaag zijn twee pupillentrainers van AV Phoenix geslaagd voor het praktijkexamen van de cursus jeugd atletiektrainer (niveau 3) van de Atletiekunie! Anne Elevelt en Ineke Deelen zijn hier superblij mee en vinden dit wel een berichtje waard!

Door Ineke Deelen

Terwijl Anne haar training gaf regende het behoorlijk hard in Amersfoort. Ik stond onder een paraplu toe te kijken… Ook tijdens het klaarzetten van mijn training was het behoorlijk nat. Maar toen ik aan de beurt was om training te geven, brak eindelijk het zonnetje door!
Een beetje zenuwachtig waren we wel… Het portfolio hebben we twee weken geleden in moeten leveren, en dat hebben we beiden gelukkig ook gehaald. Hieruit bleek al wel dat we dat we deze cursus niet ‘zomaar even’ konden doen. Ook het examen zou serieus beoordeeld worden. Maar het ging allemaal goed en we zijn geslaagd!!

Anne en ik zijn samen met een paar andere jeugdtrainers van Phoenix (en andere verenigingen) in december de cursus begonnen. De anderen kunnen het examen hopelijk nog op een ander moment doen. Na vele trainingen geobserveerd te zijn door Jos (onze praktijkbegeleider) en ook Christijn (leercoach), na de vele evaluaties en reflecties na afloop van de trainingen, hebben we vandaag laten zien wat we geleerd hebben en kunnen we ons nu gecertificeerd atletiektrainer noemen!

En hebben we eindelijk weer tijd om zelf te trainen… 😉 En natuurlijk met veel plezier alle geleerde dingen toepassen in onze trainingen aan de B en A1 pupillen!

Eline, Johan, Daphne, Isabel, Kyla, David, Dat, Marcello en Iker (en jullie ouders!), heel erg bedankt voor vandaag! Jos en Christijn, nogmaals bedankt! Geniet van het lekkers uit de schoenendoos!

Actueel

AV Phoenix

Vraag van de UPGala commissie

10-07-2024

Op zaterdag 12 oktober dit jaar organiseert de UPGala commissie een gala voor zowel U-Track als Phoenix! Ze zijn al hard bezig met de organisatie, maar zouden graag nog wat

lees verder...
Clubnieuws

Jongens U12 winnen 3e pupillencompetitiewedstrijd op Maarschalkerweerd

09-07-2024
pupillencompetitie

Op zaterdag 6 juli was de 3e pupillencompetitie weer op eigen baan, ditmaal georganiseerd door Hellas. De Phoenix-pupillen lieten zich weer van hun goede kant zien met maar liefst 44

lees verder...
Clubnieuws

NK Atletiek 2024: Maaike van Gelder 10e op NK 5000 meter

03-07-2024

Afgelopen vrijdag 28 juni heeft Maaike van Gelder een mooie 10e plaats behaald op de 5000 meter op het NK atletiek.

lees verder...

Agenda

juli 2024
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
« jun   aug »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in