Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Clubrunner van de maand: Arjen van der Logt

Deze maand willen wij graag Arjen van der Logt uitroepen tot Clubrunner van de maand. Arjen liep op zondag 2 februari 2020 de Berg Cross in Amersfoort en werd hierbij 2de bij de Mannen op de 8KM.

  • Naam: Arjen van der Logt (29)
  • Wedstrijd: Amersfoortse Bergcross (2e plaats)
  • Afstand/onderdeel: 4 rondes van 2,0 km (8,0 km)
  • Tijd: 31:49

Dit winterseizoen heeft Arjen ervoor gekozen om zich vooral te richten op de wegwedstrijden. Een paar dagen voor de Bergcross besloot hij pas om mee te doen. Dit omdat zijn zus in Amersfoort woont en dit misschien wel leuk was. De Bergcross zorgde voor een leuke afwisseling tussen alle wegwedstrijden.

Al vanaf de start liep hij op de tweede plaats. Aangezien de koploper al in de eerste ronde steeds verder bij Arjen vandaan liep, was de eerste plaats snel uit het zicht. Bij doorkomst na de eerste ronde werd Arjen ingehaald, waardoor hij op een derde plaats kwam te lopen. Helaas kon Arjen niet mee met deze loper waardoor het een eenzame race werd zonder directe tegenstand vlak voor of achter hem. ‘’Echter na de derde ronde hoorde ik de speaker zeggen dat één van de twee jongens voor me was uitgestapt. Hierdoor mazzelde ik naar de tweede plaats’’ vertelt Arjen na.

Als ik vraag aan Arjen wat invloed heeft gehad op deze goede prestatie bij deze race, antwoordt hij met:

‘Doordat ik regelmatig en afwisselend train, kan ik op allerlei ondergronden goed uit de voeten. Ik heb zowel ervaring op de weg, baan, cross en indoor. Dit heeft voor de goede prestatie gezorgd.’

Wij als club zijn weer ontzettend trots op zo’n ervaren loper als Arjen en willen hem daarom feliciteren met zijn titel clubrunner van de maand.

Dit winterseizoen zal Arjen zich verder concentreren op de voorbereiding op de halve marathon van Den Haag op 8 maart 2020. Hij hoopt hierbij zijn PR te verbeteren.

Actueel

Clubnieuws

Meer weten over de Verheulmethode? Oud Nederlands Kampioen Marathon Huub Pragt geeft training

08-12-2022

Woensdagavond 14 december 2022 zal hardloopcoach en voormalig Nederlands Marathonkampioen Huub Pragt als gasttrainer een modeltraining volgens de Verheulmethode geven. Met als kern: de gouden formule. Benieuwd wat dat inhoudt?

lees verder...
Clubnieuws

Lichtjesloop 2022

07-12-2022

🎄 De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Phoenix Lichtjesloop! Verlicht jezelf en Utrecht en ren gezellig mee! Ook interessant:Recreanten trainingen per week

lees verder...
Clubnieuws

Wist je dat de Atletiekunie een nieuwe wedstrijdkalender heeft?

04-12-2022

Ook dit jaar organiseren AV Phoenix en U-Track weer de Indoor Utrecht wedstrijden. De eerste is al op 18 december aanstaande. Misschien heb je deze indoorwedstrijden nog niet kunnen vinden…

lees verder...

Agenda

december 2022
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in