Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Clubrunner van de maand: Arjen van der Logt

Deze maand willen wij graag Arjen van der Logt uitroepen tot Clubrunner van de maand. Arjen liep op zondag 2 februari 2020 de Berg Cross in Amersfoort en werd hierbij 2de bij de Mannen op de 8KM.

  • Naam: Arjen van der Logt (29)
  • Wedstrijd: Amersfoortse Bergcross (2e plaats)
  • Afstand/onderdeel: 4 rondes van 2,0 km (8,0 km)
  • Tijd: 31:49

Dit winterseizoen heeft Arjen ervoor gekozen om zich vooral te richten op de wegwedstrijden. Een paar dagen voor de Bergcross besloot hij pas om mee te doen. Dit omdat zijn zus in Amersfoort woont en dit misschien wel leuk was. De Bergcross zorgde voor een leuke afwisseling tussen alle wegwedstrijden.

Al vanaf de start liep hij op de tweede plaats. Aangezien de koploper al in de eerste ronde steeds verder bij Arjen vandaan liep, was de eerste plaats snel uit het zicht. Bij doorkomst na de eerste ronde werd Arjen ingehaald, waardoor hij op een derde plaats kwam te lopen. Helaas kon Arjen niet mee met deze loper waardoor het een eenzame race werd zonder directe tegenstand vlak voor of achter hem. ‘’Echter na de derde ronde hoorde ik de speaker zeggen dat één van de twee jongens voor me was uitgestapt. Hierdoor mazzelde ik naar de tweede plaats’’ vertelt Arjen na.

Als ik vraag aan Arjen wat invloed heeft gehad op deze goede prestatie bij deze race, antwoordt hij met:

‘Doordat ik regelmatig en afwisselend train, kan ik op allerlei ondergronden goed uit de voeten. Ik heb zowel ervaring op de weg, baan, cross en indoor. Dit heeft voor de goede prestatie gezorgd.’

Wij als club zijn weer ontzettend trots op zo’n ervaren loper als Arjen en willen hem daarom feliciteren met zijn titel clubrunner van de maand.

Dit winterseizoen zal Arjen zich verder concentreren op de voorbereiding op de halve marathon van Den Haag op 8 maart 2020. Hij hoopt hierbij zijn PR te verbeteren.

Actueel

Clubnieuws

Nieuwe site voor Cantina Atletiekbaan Overvecht

14-02-2024

De recreanten zitten er elke maandagavond. Na de training schuiven zij aan om gezellig bij Yet een gezonde maaltijd te nuttigen. En nu is cantinaovervecht.com eindelijk in de lucht. Dan

lees verder...
Jeugdnieuws

Jolien Limpens wint cross Meisjes U11 en meer Phoenix-succes

07-02-2024

Zaterdag 20 januari was de derde crosswedstrijd van de winterse crosscompetitie. Deze keer waren er maar liefst 37 atleten ingeschreven, waarvan er uiteindelijk 28 daadwerkelijk hebben deelgenomen.

lees verder...
Clubnieuws

Goudhaantje Jannet Vermeulen slaat toe bij NK Masters Indoor

04-02-2024

Een gouden weekend voor AV Phoenix! Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024 vonden de NK Indoor Masters en Meerkamp U20 & Senioren plaats. Twee dagen atletiekspektakel in Omnisport

lees verder...

Agenda

februari 2024
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29    
« jan   mrt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in