Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan,’ aldus Jannet

Terechte leestip van Runner’s World! Auteur Floor Doornwaard tipt: Volg het leven van deze fitte, hardlopende en gepensioneerde oma. En ja, dat wil je, want dat is onze Jannet 😉.

Het boek ‘Is dat jouw oma?’ geschreven door Jannet Vermeulen-Stulen, volgt het leven van deze fitte, hardlopende en gepensioneerde oma. (Onze trainer 🥰). Een boek over haar leven, haar afkomst, haar avonturen en haar zoektocht naar nieuw geluk als prille pensionado.

Loopavonturen

Door een cursus creatief schrijven kwam Jannet op het idee om een dagboek bij te gaan houden. ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’, was de leus die haar overtuigde om te beginnen met schrijven. Jannet had ideeën genoeg maar als oma van bijna drie handen vol kleinkinderen, kwam ze tijd te kort.

Toen de coronapandemie uitbrak ontstond er meer tijd in haar agenda en startte ze met schrijven. Uiteindelijk schreef ze een boek vol over haar gedeelde liefde voor hardlopen, haar (loop)avonturen en nieuw geluk vinden na je pensioen.

Verder gaat het ook over het stuurloze jaar 2020, zonder één rode draad, maar talloze draden in allerlei kleuren van de regenboog, met hier en daar een lelijke knoop.

Aanwijzingen naar de finish

‘Verder gaat het ook over het stuurloze jaar 2020, zonder één rode draad, maar talloze draden in allerlei kleuren van de regenboog, met hier en daar een lelijke knoop,’ aldus Jannet. Voor Jannet waren deze verschillende kleuren en knopen als een speurtocht. Met behulp van 366 aanwijzingen brengt zij haar lezers mee naar de finish.

Benieuwd naar Jannet’s avonturen?

Bestel het boek

Bron: runnersworld.com

Actueel

Recreantennieuws

Goed trainen: de basisprincipes. Trainer Bart legt uit!

22-09-2023

Altijd al willen weten hoe je meer uit je training kunt halen? En waarom korter en vaker beter is dan een keer lang? Trainer Bart vertelt je aanstaande woensdag 27

lees verder...
Studentennieuws

Gezocht: Studententrainer voor Technische Atletiek Onderdelen

16-09-2023

De Studentengroep van AV Phoenix zoekt een nieuwe technische trainer!

lees verder...
Recreantennieuws

6 september gasttraining van Leon Graumans

01-09-2023

Komende woensdag komt Leon Graumans een gasttraining op de baan verzorgen. Leon is al velen jaren lid van Phoenix en traint in de mila-wedstrijdgroep. Ook gaf hij training voor de

lees verder...

Agenda

september 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
« aug   okt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in