Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan,’ aldus Jannet

Terechte leestip van Runner’s World! Auteur Floor Doornwaard tipt: Volg het leven van deze fitte, hardlopende en gepensioneerde oma. En ja, dat wil je, want dat is onze Jannet 😉.

Het boek ‘Is dat jouw oma?’ geschreven door Jannet Vermeulen-Stulen, volgt het leven van deze fitte, hardlopende en gepensioneerde oma. (Onze trainer 🥰). Een boek over haar leven, haar afkomst, haar avonturen en haar zoektocht naar nieuw geluk als prille pensionado.

Loopavonturen

Door een cursus creatief schrijven kwam Jannet op het idee om een dagboek bij te gaan houden. ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’, was de leus die haar overtuigde om te beginnen met schrijven. Jannet had ideeën genoeg maar als oma van bijna drie handen vol kleinkinderen, kwam ze tijd te kort.

Toen de coronapandemie uitbrak ontstond er meer tijd in haar agenda en startte ze met schrijven. Uiteindelijk schreef ze een boek vol over haar gedeelde liefde voor hardlopen, haar (loop)avonturen en nieuw geluk vinden na je pensioen.

Verder gaat het ook over het stuurloze jaar 2020, zonder één rode draad, maar talloze draden in allerlei kleuren van de regenboog, met hier en daar een lelijke knoop.

Aanwijzingen naar de finish

‘Verder gaat het ook over het stuurloze jaar 2020, zonder één rode draad, maar talloze draden in allerlei kleuren van de regenboog, met hier en daar een lelijke knoop,’ aldus Jannet. Voor Jannet waren deze verschillende kleuren en knopen als een speurtocht. Met behulp van 366 aanwijzingen brengt zij haar lezers mee naar de finish.

Benieuwd naar Jannet’s avonturen?

Bestel het boek

Bron: runnersworld.com

Actueel

Clubnieuws

Uitnodiging huldiging NK-medaillewinnaars

20-03-2023

Er zijn weer een boel NK’s geweest (indoor, weg & cross). En daar zijn uiteraard weer veel Utrechtse successen (Hellas, U-Track en Phoenix) behaald. Hoog tijd om deze atleten in

lees verder...
Clubnieuws

Clubkampioenschappen Cross 2023

16-03-2023

Op zondag 2 april worden de Clubkampioenschappen Cross 2023 gehouden in het Panbos. Ook interessant:Runnersworld Track Meeting 16 mei: uitslagen en foto’sAV Phoenix organiseert Nederlandse Kampioenschap U20 & U18…Competitiewedstrijden voor

lees verder...
Studentennieuws

NSK Indoor

16-03-2023

Op zaterdag 11 maart zijn de studenten afgereisd naar Apeldoorn voor het NSK Indoor. Na een week waarin het wisselend regende en sneeuwde, begon de dag met zonneschijn🌞. Door de

lees verder...

Agenda

maart 2023
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« feb   apr »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in