Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan,’ aldus Jannet

Terechte leestip van Runner’s World! Auteur Floor Doornwaard tipt: Volg het leven van deze fitte, hardlopende en gepensioneerde oma. En ja, dat wil je, want dat is onze Jannet 😉.

Het boek ‘Is dat jouw oma?’ geschreven door Jannet Vermeulen-Stulen, volgt het leven van deze fitte, hardlopende en gepensioneerde oma. (Onze trainer 🥰). Een boek over haar leven, haar afkomst, haar avonturen en haar zoektocht naar nieuw geluk als prille pensionado.

Loopavonturen

Door een cursus creatief schrijven kwam Jannet op het idee om een dagboek bij te gaan houden. ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’, was de leus die haar overtuigde om te beginnen met schrijven. Jannet had ideeën genoeg maar als oma van bijna drie handen vol kleinkinderen, kwam ze tijd te kort.

Toen de coronapandemie uitbrak ontstond er meer tijd in haar agenda en startte ze met schrijven. Uiteindelijk schreef ze een boek vol over haar gedeelde liefde voor hardlopen, haar (loop)avonturen en nieuw geluk vinden na je pensioen.

Verder gaat het ook over het stuurloze jaar 2020, zonder één rode draad, maar talloze draden in allerlei kleuren van de regenboog, met hier en daar een lelijke knoop.

Aanwijzingen naar de finish

‘Verder gaat het ook over het stuurloze jaar 2020, zonder één rode draad, maar talloze draden in allerlei kleuren van de regenboog, met hier en daar een lelijke knoop,’ aldus Jannet. Voor Jannet waren deze verschillende kleuren en knopen als een speurtocht. Met behulp van 366 aanwijzingen brengt zij haar lezers mee naar de finish.

Benieuwd naar Jannet’s avonturen?

Bestel het boek

Bron: runnersworld.com

Actueel

Clubnieuws

Phoenix Jaarkalender: handig voor op de koelkast

23-04-2024

Wisten jullie dat we op de site ook een handige kalendermodule hebben? Scroll maar eens naar beneden als je op de home van onze site zit, of kijk aan de

lees verder...
Jeugdnieuws

Ook goede start voor pupillen bij eerste competitiewedstrijd op eigen baan

20-04-2024

Een week na de junioren mochten de pupillen op zaterdag 13 april aantreden voor hun eerste competitiewedstrijd, wederom met mooi weer op eigen baan en met maar lieftst 40 Phoenix-pupillen

lees verder...
Jeugdnieuws

Goede sfeer en prestaties van de Phoenix U18/U20 junioren in Amersfoort

19-04-2024

Zondag 14 april was de eerste competitiewedstrijd in Amersfoort voor de junioren U18 en U20. De goede onderlinge sfeer en gezelligheid zijn de sterkste punten van deze ploeg. Maar er

lees verder...

Agenda

april 2024
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
« mrt   mei »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in