Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan,’ aldus Jannet

Terechte leestip van Runner’s World! Auteur Floor Doornwaard tipt: Volg het leven van deze fitte, hardlopende en gepensioneerde oma. En ja, dat wil je, want dat is onze Jannet 😉.

Het boek ‘Is dat jouw oma?’ geschreven door Jannet Vermeulen-Stulen, volgt het leven van deze fitte, hardlopende en gepensioneerde oma. (Onze trainer 🥰). Een boek over haar leven, haar afkomst, haar avonturen en haar zoektocht naar nieuw geluk als prille pensionado.

Loopavonturen

Door een cursus creatief schrijven kwam Jannet op het idee om een dagboek bij te gaan houden. ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’, was de leus die haar overtuigde om te beginnen met schrijven. Jannet had ideeën genoeg maar als oma van bijna drie handen vol kleinkinderen, kwam ze tijd te kort.

Toen de coronapandemie uitbrak ontstond er meer tijd in haar agenda en startte ze met schrijven. Uiteindelijk schreef ze een boek vol over haar gedeelde liefde voor hardlopen, haar (loop)avonturen en nieuw geluk vinden na je pensioen.

Verder gaat het ook over het stuurloze jaar 2020, zonder één rode draad, maar talloze draden in allerlei kleuren van de regenboog, met hier en daar een lelijke knoop.

Aanwijzingen naar de finish

‘Verder gaat het ook over het stuurloze jaar 2020, zonder één rode draad, maar talloze draden in allerlei kleuren van de regenboog, met hier en daar een lelijke knoop,’ aldus Jannet. Voor Jannet waren deze verschillende kleuren en knopen als een speurtocht. Met behulp van 366 aanwijzingen brengt zij haar lezers mee naar de finish.

Benieuwd naar Jannet’s avonturen?

Bestel het boek

Bron: runnersworld.com

Actueel

Clubnieuws

Partner-overeenkomst AV Phoenix en Olympos getekend

27-06-2022

Om de samenwerking tussen Phoenix en Olympos verder te stimuleren is er een partnerovereenkomst getekend! De regeling is al een paar maanden van kracht, maar nu is ie ein-de-lijk ondertekend

lees verder...
Clubnieuws

🥳 NK Atletiek 2022: zilver Ineke van Koldam op 1500m

26-06-2022

De ASICS NK Atletiek op 24, 25 en 26 juni zal één van de laatste momenten zijn om de Nederlands top nog in actie te zien voor onder andere de

lees verder...
Jeugdnieuws

Bliksemmeerkamp 2022

26-06-2022

Het is een traditie om in de week vóór de zomervakantie een bliksemmeerkamp te organiseren voor alle pupillen en junioren. Dit is een leuke gezamenlijke wedstrijd, waarbij een aantal atletiekonderdelen

lees verder...

Agenda

juni 2022
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in