Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Maurice Beiler nieuwe combinatiefunctionaris Phoenix

Onze nieuwe combinatiefunctionaris (CF) heet Maurice Beiler. Hij is eerder actief geweest als jeugdtrainer binnen Phoenix en heeft ook elders al veel nuttige ervaring opgedaan. Maurice wordt de opvolger van Aileen van Gemert!–more–>, die om gezondheidsredenen helaas genoodzaakt is te stoppen met de functie.<

De CF wordt bekostigd door de gemeente en is voor 60 procent actief op scholen en in de wijken, om kinderen op een laagdrempelige manier in aanraking te brengen met atletiek. Voor de andere 40 procent is de CF actief als jeugdtrainingscoördinator binnen Phoenix. Maurice komt op 15 september bij ons in dienst en gaat meteen vol enthousiasme aan de slag. Hieronder stelt hij zich graag zelf even aan jullie voor.

Even voorstellen

Ik ben Maurice Beiler, ik wordt de nieuwe combinatiefunctionaris sport bij Phoenix. Ik ben 28 jaar en woon nu een paar maanden samen met mijn vriendin, aankomend kind en hond in Ede.

In de atletiek ben ooit begonnen bij Phoenix als pupil en begon ik ook met training geven toen ik wat ouder was. In de tussentijd heb ik in Arnhem en Zevenaar training gegeven en heb ik verschillende groepen opgezet. Als opleiding heb ik de ALO (sportacademie) gedaan en afgerond met als richting speciaal onderwijs. Vanaf vandaag ben ik weer terug bij Phoenix. Ik vind het hartstikke leuk om oude bekenden terug te zien en kennis te maken met nieuwe gezichten die allemaal geholpen hebben deze mooie vereniging al die tijd draaiende te houden.

Vanaf vandaag ben ik zo veel mogelijk bij de jeugd op de atletiekbaan te zien. De eerst volgende maandag nog niet omdat ik nog elders verplichtingen heb, maar in ieder geval wel op de donderdag. Voor de vereniging ga ik voornamelijk coördinerende functies op me nemen voor de jeugd en zal ik hier en daar training geven. Afgelopen dinsdag heb ik alweer mijn eerste vergadering gehad over het pupillenkamp. Ik kan alvast verklappen dat het HEEEEL leuk gaat worden. Verder zal ik me bezig houden met binnen en buitenschoolse atletiek projecten zoals wijktrainingen.

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en hoop snel met iedereen kennis te maken.

Met sportieve groet,

Maurice Beiler

Actueel

Clubnieuws

Gezocht: trainers voor onze jeugd

22-05-2024
Tweede cross voor de jeugd

Graag doen we een beroep op alle ouders, junioren, studenten, masters, senioren, recreanten; eigenlijk iedereen die zich wil inzetten voor de jeugd van Phoenix.

lees verder...
Clubnieuws

Phoenix-deelnemers NK Masters 24 t/m 26 mei 2024

22-05-2024

Aankomend weekend vindt het NK masters plaats op de vernieuwde atletiekbaan van GAC in Hilversum. Er zijn 609 deelnemers in de diverse leeftijdcategorieën, waaronder 9 Phoeniciërs!

lees verder...
Clubnieuws

Weinig records door warmte en drukte op parcours bij Utrecht Marathon. Deze Phoenix-bikkels waren erbij

19-05-2024

Persoonlijk records werden niet of nauwelijks gelopen, deze zondag tijdens de Utrecht Marathon. Dat had natuurlijk alles te maken met de warmte. En ondanks dat die hitte voor lopers niet

lees verder...

Agenda

mei 2024
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« apr   jun »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in