Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Maurice Beiler nieuwe combinatiefunctionaris Phoenix

Onze nieuwe combinatiefunctionaris (CF) heet Maurice Beiler. Hij is eerder actief geweest als jeugdtrainer binnen Phoenix en heeft ook elders al veel nuttige ervaring opgedaan. Maurice wordt de opvolger van Aileen van Gemert!–more–>, die om gezondheidsredenen helaas genoodzaakt is te stoppen met de functie.<

De CF wordt bekostigd door de gemeente en is voor 60 procent actief op scholen en in de wijken, om kinderen op een laagdrempelige manier in aanraking te brengen met atletiek. Voor de andere 40 procent is de CF actief als jeugdtrainingscoördinator binnen Phoenix. Maurice komt op 15 september bij ons in dienst en gaat meteen vol enthousiasme aan de slag. Hieronder stelt hij zich graag zelf even aan jullie voor.

Even voorstellen

Ik ben Maurice Beiler, ik wordt de nieuwe combinatiefunctionaris sport bij Phoenix. Ik ben 28 jaar en woon nu een paar maanden samen met mijn vriendin, aankomend kind en hond in Ede.

In de atletiek ben ooit begonnen bij Phoenix als pupil en begon ik ook met training geven toen ik wat ouder was. In de tussentijd heb ik in Arnhem en Zevenaar training gegeven en heb ik verschillende groepen opgezet. Als opleiding heb ik de ALO (sportacademie) gedaan en afgerond met als richting speciaal onderwijs. Vanaf vandaag ben ik weer terug bij Phoenix. Ik vind het hartstikke leuk om oude bekenden terug te zien en kennis te maken met nieuwe gezichten die allemaal geholpen hebben deze mooie vereniging al die tijd draaiende te houden.

Vanaf vandaag ben ik zo veel mogelijk bij de jeugd op de atletiekbaan te zien. De eerst volgende maandag nog niet omdat ik nog elders verplichtingen heb, maar in ieder geval wel op de donderdag. Voor de vereniging ga ik voornamelijk coördinerende functies op me nemen voor de jeugd en zal ik hier en daar training geven. Afgelopen dinsdag heb ik alweer mijn eerste vergadering gehad over het pupillenkamp. Ik kan alvast verklappen dat het HEEEEL leuk gaat worden. Verder zal ik me bezig houden met binnen en buitenschoolse atletiek projecten zoals wijktrainingen.

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en hoop snel met iedereen kennis te maken.

Met sportieve groet,

Maurice Beiler

Actueel

Clubnieuws

Actie van dichtbij meemaken? Word NK vrijwilliger

24-11-2023

Het NK Junioren U18 & U20 komt van 14 – 16 juni 2024 weer naar Utrecht en wordt natuurlijk weer door de drie Utrechtse verenigingen georganiseerd. Hier willen we uiteraard

lees verder...
Clubnieuws

38e NN Zevenheuvelenloop: Kiplimo evenaart wereldrecord, Chepkoech wint en podiumplek voor Van Koldam

20-11-2023

Bij de 38e NN Zevenheuvelenloop evenaarde Kiplimo het wereldrecord wat zijn landgenoot Joshua Cheptegei in 2018 liep. Filmon Tesfu finishte als eerste Nederlandse man. Bij de vrouwen won Beatrice Chepkoech

lees verder...
Clubnieuws

HUP Daghap: jij eet toch ook mee?

19-11-2023

We gaan samen met de Utrechtse atletiekverenigingen en de SVDU kijken of het haalbaar is om 1x per maand een ‘HUP Daghap’ te maken.

lees verder...

Agenda

november 2023
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
« okt   dec »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in