Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Phoenix verkiezing Vrijwilliger van het jaar

Jouw Phoenix held van 2020 in het zonnetje? Dat kan!

Het is een vreemd sportjaar, we kunnen het niet vaak genoeg herhalen. Zeker tijdens de eerste maanden toen de atletiekbaan verboden toegang was, was het voor sommigen moeilijk om de motivatie om te trainen te vinden. Alleen trainen is toch lastiger dan met de groep. Gelukkig leidt zo’n vreemde situatie ook tot allerlei creatieve initiatieven: trainers die online trainingen aanbieden, corona-challenges die worden georganiseerd, prachtige figuren die werden gelopen en op Strava werden gezet, ouders die met hun kinderen de trainingen op straat of in het park voortzetten en nog zoveel meer.

Deze innovatieve ideeën willen we natuurlijk niet onopgemerkt laten. Wil jij iemand eens extra in het zonnetje (laten) zetten? Nomineer deze dan voor Phoenix vrijwilliger van het jaar. Geef hier je nominatie door

Actueel

Clubnieuws

Meer weten over de Verheulmethode? Oud Nederlands Kampioen Marathon Huub Pragt vertelt…

19-11-2022

Woensdagavond 7 december 2022 zal hardloopcoach en voormalig Nederlands Marathonkampioen Huub Pragt een presentatie houden over de Verheulmethode. De presentatie duurt een half uur en vindt plaats in de kantine

lees verder...
Bestuurnieuws

Voorzitter hebben onze trainers een VOG?

18-11-2022

Er is een campagne van centrum veilige sport over de aanvraag VOG. Iedereen moet in een veilige omgeving kunnen sporten. Voor agressie, intimidatie of (seksueel)grensoverschrijdend gedrag is absoluut geen plaats.

lees verder...
Jeugdnieuws

SinterklaasCross: ren je mee?

17-11-2022

De Sint geeft zondag 4 december om 10:30 uur het startschot voor de Sinterklaascross. Daarvoor is er een warming up voor iedereen die lekker warm wil worden voor het lopen.

lees verder...

Agenda

november 2022
MDWDVZZ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     
« okt   dec »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in