Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Reminder – Corona maatregelen (november 2021)

De maatregelen zijn weer verder aangescherpt. Hieronder de belangrijkste punten waar wij mee te maken krijgen.

Wat betekent dit voor sporten bij Phoenix?

 • De belangrijkste basisregels blijven van kracht, waaronder om voor en na het sporten 1,5 meter afstand van anderen te houden;
 • Daar waar geen Corona Toegang Bewijs (CTB)-plicht geldt, is het houden van 1,5 meter afstand verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder;
 • Sportbeoefening voor alle leeftijden blijft mogelijk;
 • Publiek bij trainingen en wedstrijden is niet toegestaan;
 • Kantines zijn gelijkgesteld aan de “gewone” horeca. Dat betekent dat ook deze om 20.00 uur gesloten dienen te worden;
 • Bij het betreden van een binnen locatie zoals het krachthonk geldt dat een Corona Toegangsbewijs (CTB) verplicht is vanaf 18 jaar; Dit geldt dus voor de volledige binnensport (Galgenwaard, De Dreef, Gymzaal Rietveld college) en ook voor kleedkamers, toiletten en kantines én de buitenterrassen van buitensportlocaties.
 • Tijdens de atletiektrainingen op de atletiekbanen houden wij de kleedkamers gesloten, omdat we de QR-code niet kunnen controleren tijdens de trainingen. De toiletten blijven toegankelijk.
 • Zitplaats in kantines en op buitenterrassen is verplicht;
 • De CTB-verplichting geldt niet voor sporters op buitenlocaties (baan en bos) en ook niet voor personen op of in de sportaccommodatie die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten. Dat laatste betreft o.a. onderhoud professionals, trainers/coaches (ook van de uitclubs), vrijwilligers, etc.;
 • Voor de Coronacheck-scanner: scroll naar beneden.

Bekijk het Protocol Verantwoorde Atletieksport (update 13 november 2021)

Basisregels

 • Bij klachten blijf thuis, ook als je geprikt bent.
 • Bent je positief getest? En hebt je dus corona? Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als ze al geprikt zijn.
 • Ook voor en na het sporten 1,5 meter afstand te houden.
 • Geef andere mensen geen hand.
 • Was vaak en goed je handen.
 • Hoest en nies in de elleboog.
 • Zorg voor frisse lucht in huis.

Binnensport

Bij sporten op binnensportlocaties is er voor sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs vereist. Publiek/ouders zijn even niet welkom binnen.
Dit geldt ook voor de binnenruimtes (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine) en een eventueel buitenterras.

Buitensport

Voor de buitensport geldt dat voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine) en het buitenterras een coronatoegangsbewijs vereist is voor sporters en publiek vanaf 18 jaar.

Galgenwaard, Krachthonk en Paviljoen Maarschalkerweerd

Bij het betreden van een binnensportlocatie is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Dit geldt voor alle binnensportlocaties maar ook voor kleedruimtes, toiletten, kantines en de buitenterrassen van sportlocaties. Het coronatoegangsbewijs geldt voor sporters en publiek.

Voor mensen met een functie op of in de sportaccommodatie geldt de verplichting van het coronatoegangsbewijs niet. Dit betreft o.a. onderhoudsprofessionals, trainers/coaches en vrijwilligers. Ouders en begeleiders die meerijden naar uitwedstrijden moeten als publiek het coronatoegangsbewijs tonen.

Draag binnen in de algemene ruimten een mondkapje. Na het scannen van uw coronatoegangsbewijs mag deze af.

Maarschalkerweerd en Overvecht

 • De kleedkamers worden niet gebruikt, omdat ze alleen gebruikt mogen worden als de QR-code gescand is en dat moeilijk te realiseren is.
 • Toiletten blijven open, verzoek is om niet te wachten in de halletjes.
 • Controleren coronatoegangsbewijzen (o.a. voor het Krachthonk en Paviljoen)

Het controleren van de coronatoegangsbewijzen moeten wij zelf doen, per groep kan dat iemand van de groep zijn of de trainer. Maak het deze vrijwilligers/trainers niet extra moeilijk, zij voeren de regel uit waardoor er toch binnen gesport mag worden. Kom dus alleen naar de binnen ruimtes als je een QR-code bij je hebt!

Bereid je dus voor als je naar een training gaat: neem je mobiel met de QR-code mee of zorg dat je een geprinte versie van je QR-code bij je hebt.

Download de corona-app Download de scanner-app

Coronaposter 2021

Actueel

Clubnieuws

Nieuwe site voor Cantina Atletiekbaan Overvecht

14-02-2024

De recreanten zitten er elke maandagavond. Na de training schuiven zij aan om gezellig bij Yet een gezonde maaltijd te nuttigen. En nu is cantinaovervecht.com eindelijk in de lucht. Dan

lees verder...
Jeugdnieuws

Jolien Limpens wint cross Meisjes U11 en meer Phoenix-succes

07-02-2024

Zaterdag 20 januari was de derde crosswedstrijd van de winterse crosscompetitie. Deze keer waren er maar liefst 37 atleten ingeschreven, waarvan er uiteindelijk 28 daadwerkelijk hebben deelgenomen.

lees verder...
Clubnieuws

Goudhaantje Jannet Vermeulen slaat toe bij NK Masters Indoor

04-02-2024

Een gouden weekend voor AV Phoenix! Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024 vonden de NK Indoor Masters en Meerkamp U20 & Senioren plaats. Twee dagen atletiekspektakel in Omnisport

lees verder...

Agenda

februari 2024
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29    
« jan   mrt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in