Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Runnersworld geeft online loopadvies

NIEUW: het is mogelijk om een afspraak te maken met Runnersworld voor online advies via ‘Teams’! Laat Hakim je bijpraten over over welke schoenen, welke kleding of welke andere vragen je ook maar hebt.

Je kunt een afspraak inplannen via [email protected]. Vervolgens plant het team van Runnersworld je in en bekijk je samen online de afwikkeling en stand van je voeten. Zo analyseert Runnersworld je oude/laatste paar schoenen en kijkt het team naar de mogelijkheden binnen de collecties. Je hebt alleen je laptop of mobiel nodig, en de Microsoft Teams applicatie – en je laatste paar hardloopschoenen voor de loopanalyse.

De geselecteerde schoen wordt persoonlijk of per post verstuurd zodat jij snel weer kan gaan hardlopen!

Je bent van harte welkom voor online advies! En het is weer eens wat anders dan een werkvergadering… Hier word je ‘echt’ aan het werk gezet:

Runnersworld geeft online advies

 

En ook bijgepraat over nieuwste modellen – wie de schoen past, trekt erop uit!

Actueel

Clubnieuws

Meer weten over de Verheulmethode? Oud Nederlands Kampioen Marathon Huub Pragt geeft training

08-12-2022

Woensdagavond 14 december 2022 zal hardloopcoach en voormalig Nederlands Marathonkampioen Huub Pragt als gasttrainer een modeltraining volgens de Verheulmethode geven. Met als kern: de gouden formule. Benieuwd wat dat inhoudt?

lees verder...
Clubnieuws

Lichtjesloop 2022

07-12-2022

🎄 De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Phoenix Lichtjesloop! Verlicht jezelf en Utrecht en ren gezellig mee! Ook interessant:Recreanten trainingen per week

lees verder...
Clubnieuws

Wist je dat de Atletiekunie een nieuwe wedstrijdkalender heeft?

04-12-2022

Ook dit jaar organiseren AV Phoenix en U-Track weer de Indoor Utrecht wedstrijden. De eerste is al op 18 december aanstaande. Misschien heb je deze indoorwedstrijden nog niet kunnen vinden…

lees verder...

Agenda

december 2022
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in