Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Runnersworld geeft online loopadvies

NIEUW: het is mogelijk om een afspraak te maken met Runnersworld voor online advies via ‘Teams’! Laat Hakim je bijpraten over over welke schoenen, welke kleding of welke andere vragen je ook maar hebt.

Je kunt een afspraak inplannen via [email protected]. Vervolgens plant het team van Runnersworld je in en bekijk je samen online de afwikkeling en stand van je voeten. Zo analyseert Runnersworld je oude/laatste paar schoenen en kijkt het team naar de mogelijkheden binnen de collecties. Je hebt alleen je laptop of mobiel nodig, en de Microsoft Teams applicatie – en je laatste paar hardloopschoenen voor de loopanalyse.

De geselecteerde schoen wordt persoonlijk of per post verstuurd zodat jij snel weer kan gaan hardlopen!

Je bent van harte welkom voor online advies! En het is weer eens wat anders dan een werkvergadering… Hier word je ‘echt’ aan het werk gezet:

Runnersworld geeft online advies

 

En ook bijgepraat over nieuwste modellen – wie de schoen past, trekt erop uit!

Actueel

Clubnieuws

Loop mee met de Jannet Vermeulen Lichtjesloop

06-12-2023

De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Lichtjesloop, en dit keer niet zomaar een lichtjesloop, maar de enige echte ‘Jannet Vermeulen Lichtjesloop’! Verlicht

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag november

06-12-2023

Dat was november voor USAG Phoenix! In november zijn wij wezen poolen, was er een bouw-je-lampion borrel, vond dé cobo plaats, was er een uitwisseling met Helios en hebben wij

lees verder...
Clubnieuws

Actie van dichtbij meemaken? Word NK vrijwilliger

24-11-2023

Het NK Junioren U18 & U20 komt van 14 – 16 juni 2024 weer naar Utrecht en wordt natuurlijk weer door de drie Utrechtse verenigingen georganiseerd. Hier willen we uiteraard

lees verder...

Agenda

december 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in