Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Runnersworld geeft online loopadvies

NIEUW: het is mogelijk om een afspraak te maken met Runnersworld voor online advies via ‘Teams’! Laat Hakim je bijpraten over over welke schoenen, welke kleding of welke andere vragen je ook maar hebt.

Je kunt een afspraak inplannen via [email protected]. Vervolgens plant het team van Runnersworld je in en bekijk je samen online de afwikkeling en stand van je voeten. Zo analyseert Runnersworld je oude/laatste paar schoenen en kijkt het team naar de mogelijkheden binnen de collecties. Je hebt alleen je laptop of mobiel nodig, en de Microsoft Teams applicatie – en je laatste paar hardloopschoenen voor de loopanalyse.

De geselecteerde schoen wordt persoonlijk of per post verstuurd zodat jij snel weer kan gaan hardlopen!

Je bent van harte welkom voor online advies! En het is weer eens wat anders dan een werkvergadering… Hier word je ‘echt’ aan het werk gezet:

Runnersworld geeft online advies

 

En ook bijgepraat over nieuwste modellen – wie de schoen past, trekt erop uit!

Actueel

Clubnieuws

Dit zijn de Phoenix-deelnemers aan het NK Junioren

14-06-2024

Dit weekend vindt het NK Junioren plaats op onze eigen vernieuwde atletiekbaan op Maarschalkerweerd. Op de deelnemerslijst staan 2 Phoenix-junioren!

lees verder...
Jeugdnieuws

Juniorenkamp 2024

13-06-2024

Elk jaar wordt er door de oudere junioren, voor de oudere junioren een kamp georganiseerd. Dit jaar was het thema “007 – James Bond” en vond het kamp plaats in

lees verder...
Clubnieuws

U20/U18 competitie: goed gevuld, shirtjesruil en een boel PR’s

13-06-2024

De laatste Junioren AB wedstrijd van het seizoen was weer met goedgevulde ploegen. Ongeveer de helft kwam met kleine oogjes en weinig slaap vanuit het juniorenkamp naar Soest afgereisd. Maar

lees verder...

Agenda

juni 2024
MDWDVZZ
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in