Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Runnersworld geeft online loopadvies

NIEUW: het is mogelijk om een afspraak te maken met Runnersworld voor online advies via ‘Teams’! Laat Hakim je bijpraten over over welke schoenen, welke kleding of welke andere vragen je ook maar hebt.

Je kunt een afspraak inplannen via [email protected]. Vervolgens plant het team van Runnersworld je in en bekijk je samen online de afwikkeling en stand van je voeten. Zo analyseert Runnersworld je oude/laatste paar schoenen en kijkt het team naar de mogelijkheden binnen de collecties. Je hebt alleen je laptop of mobiel nodig, en de Microsoft Teams applicatie – en je laatste paar hardloopschoenen voor de loopanalyse.

De geselecteerde schoen wordt persoonlijk of per post verstuurd zodat jij snel weer kan gaan hardlopen!

Je bent van harte welkom voor online advies! En het is weer eens wat anders dan een werkvergadering… Hier word je ‘echt’ aan het werk gezet:

Runnersworld geeft online advies

 

En ook bijgepraat over nieuwste modellen – wie de schoen past, trekt erop uit!

Actueel

Studentennieuws

NSK Meerkamp

04-06-2023

Tijdens het pinksterweekend (27 en 28 mei) was het zover, de NSK (loop)Meerkamp in Wageningen. Met een kleine delegatie werd er naar de mooie blauwe atletiekbaan van Tartletos afgereisd. Bij

lees verder...
Clubnieuws

En dat is 3… Phoenix-dames verbreken wederom de parcoursrecords bij de Zomeravondcup

01-06-2023

De derde avond van de Zomeravondcup 2023 was er eindelijk weer een met heel veel zon, veel deelnemers en wederom gesneuvelde parcoursrecords. Ook interessant:Phoenix-dames verpletteren wederom parcoursrecords bij de…Zomeravondcup 2023:

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag mei

01-06-2023

Welkom bij het maandverslag van alle activiteiten die op en naast de baan hebben plaatsgevonden binnen de studentengroep in de maand mei. Deze maand stond in het teken van de

lees verder...

Agenda

juni 2023
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in