Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Huldiging NK-winnaars groot succes (en de HUP-burger ook…)

Op donderdagavond 12 oktober vond de huldiging van de medaille winnaars plaats. Dit is een gezamenlijk initiatief van de drie Utrechtse atletiek- en triathlon verenigingen: Phoenix, U-Track en Hellas, waarbij de NK/EK/WK-medaillewinnaars van het afgelopen half jaar in het zonnetje gezet werden.

Met een vol paviljoen op Maarschalkerweerd, waar van tevoren ook nog veel mensen mee aten met de maandelijkse daghap (HUP-burger) begonnen we de avond met de jongste winnaars en finishte we de avond met de ‘minder jonge’ winnaars (lees: de masters). De atleten werden naar voren geroepen onder een groot applaus vanuit het publiek en kregen een leuk aandenken uitgereikt. Vanuit de verenigingen kregen zij een mooi glas waar hun prestatie op gegraveerd was aangeboden en vanuit Traiectum (de Utrechtse (top)-sportcampus), kregen zij een zonnebloem met een uitnodiging voor een topsportdag tijdens een wedstrijd van FC Utrecht.

Een gemêleerd gezelschap van een D-junior tot een master 75+ en verschillende onderdelen als aquathlon tot kogelslingeren tot wheelers en van 100m sprinters tot een 100km ultraloper! Tijdens de uitreiking werden er vragen gesteld aan de atleten en hadden de atleten soms ook vragen aan elkaar… De belangrijkste gemene deler die meerdere malen naar boven kwam: het plezier in de sport en vooral het samen met elkaar sporten!

Wij kijken terug op een geslaagde avond en hopen over een half jaar weer met een volle zaal nieuwe mooie prestaties te kunnen vieren!

Actueel

Clubnieuws

Loop mee met de Jannet Vermeulen Lichtjesloop

06-12-2023

De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Lichtjesloop, en dit keer niet zomaar een lichtjesloop, maar de enige echte ‘Jannet Vermeulen Lichtjesloop’! Verlicht

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag november

06-12-2023

Dat was november voor USAG Phoenix! In november zijn wij wezen poolen, was er een bouw-je-lampion borrel, vond dé cobo plaats, was er een uitwisseling met Helios en hebben wij

lees verder...
Clubnieuws

Actie van dichtbij meemaken? Word NK vrijwilliger

24-11-2023

Het NK Junioren U18 & U20 komt van 14 – 16 juni 2024 weer naar Utrecht en wordt natuurlijk weer door de drie Utrechtse verenigingen georganiseerd. Hier willen we uiteraard

lees verder...

Agenda

december 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in