Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Huldiging NK-winnaars groot succes (en de HUP-burger ook…)

Op donderdagavond 12 oktober vond de huldiging van de medaille winnaars plaats. Dit is een gezamenlijk initiatief van de drie Utrechtse atletiek- en triathlon verenigingen: Phoenix, U-Track en Hellas, waarbij de NK/EK/WK-medaillewinnaars van het afgelopen half jaar in het zonnetje gezet werden.

Met een vol paviljoen op Maarschalkerweerd, waar van tevoren ook nog veel mensen mee aten met de maandelijkse daghap (HUP-burger) begonnen we de avond met de jongste winnaars en finishte we de avond met de ‘minder jonge’ winnaars (lees: de masters). De atleten werden naar voren geroepen onder een groot applaus vanuit het publiek en kregen een leuk aandenken uitgereikt. Vanuit de verenigingen kregen zij een mooi glas waar hun prestatie op gegraveerd was aangeboden en vanuit Traiectum (de Utrechtse (top)-sportcampus), kregen zij een zonnebloem met een uitnodiging voor een topsportdag tijdens een wedstrijd van FC Utrecht.

Een gemêleerd gezelschap van een D-junior tot een master 75+ en verschillende onderdelen als aquathlon tot kogelslingeren tot wheelers en van 100m sprinters tot een 100km ultraloper! Tijdens de uitreiking werden er vragen gesteld aan de atleten en hadden de atleten soms ook vragen aan elkaar… De belangrijkste gemene deler die meerdere malen naar boven kwam: het plezier in de sport en vooral het samen met elkaar sporten!

Wij kijken terug op een geslaagde avond en hopen over een half jaar weer met een volle zaal nieuwe mooie prestaties te kunnen vieren!

Actueel

Clubnieuws

Weinig records door warmte en drukte op parcours bij Utrecht Marathon. Deze Phoenix-bikkels waren erbij

19-05-2024

Persoonlijk records werden niet of nauwelijks gelopen, deze zondag tijdens de Utrecht Marathon. Dat had natuurlijk alles te maken met de warmte. En ondanks dat die hitte voor lopers niet

lees verder...
Clubnieuws

2e competitiewedstrijd junioren U16 & U14 in Woerden: 42 PR’s en een clubrecord

19-05-2024

Op zaterdag 18 mei was de tweede competitiewedstrijd voor junioren U16 & U14 in Woerden. Het was de zaterdag voor Pinksteren, waardoor het deelnemersaantal dit keer op 24 junioren bleef

lees verder...
Clubnieuws

ZomerAvondCup 2: Jasmijn Sibma wint de 5KM, bikkels weer van de partij

15-05-2024

De tweede avond van 42 editie van de ZomerAvondCup zit er ook weer op. Met 25 graden bij de kidsrun en een paar flinke hoosbuien voor en tijdens de 10km

lees verder...

Agenda

mei 2024
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« apr   jun »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in