Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

11 december jeugdclinic met o.a. Melissa Boekelman!

Kom naar de jeugdclinic met o.a. Melissa Boekelman. Alle jeugdleden van Phoenix zijn welkom: van mini-pupillen tot en met junioren A. Elk kind kan in totaal 2 verschillende clinics volgen.

Wie geven de clinics?

Melissa Boekelman

De laatste namen worden nog bekend gemaakt. Wat we nu alvast kunnen onthullen: voor het kogelstoten komt Nederlands beste kogelstootster, namelijk Melissa Boekelman! Melissa is nog maar 22 jaar en stoot al meer dan 18 meter! In 2006 werd ze wereldkampioen bij de junioren. In 2007 Europees Juniorenkampioen. In 2010 13e op het WK Indoor (dat is dus ook van de senioren!). En in 2011 werd ze 3e op de Europese kampioenschappen voor onder de 23 jaar. En ze is al heel vaak Nederlands kampioen.

Datum: Zondagmiddag 11 december 2011
Plaats: Indooratletiekhal Galgenwaard
Tijd: 13.00 – 15.45 uur

Willen jullie twee uur lang heel bijzondere atletieklessen krijgen?

 • Alle jeugdleden van Phoenix is welkom: van mini-pupillen tot en met junioren A.
 • Elk kind kan in totaal 2 verschillende clinics volgen.

Wie geven de clinics?

Annemieke Dunnink

Voor het polstokspringen gaan echte PHOENIX atleten Annemieke Dunnink ↑ en Mara Verduin ↓ en clinic geven. Annemieke hoort bij de beste polstokspringsters van Nederland. Elk jaar staat ze indoor en outdoor in definale van het Nederlands Kampioenschap. Zo werd ze bijvoorbeeld in 2011 indoor 6e op polstok. Haar PR is 3.42.

Mara Verduin springt ook al heel hoog over de lat heen. Haar PR is 2.82. Kun je je voorstellen hoe hoog dat is?

Mara Verduin

Een echte meerkamper; Paul Groen gaat een hordenclinic geven. Paul Groen traint bij GAC Hilversum en is een rasechte meerkamper. Hij gaat een clinic in een van zijn sterkste onderdelen geven, namelijk horden. Paul is 22 jaar en zijn beste tijd op de 110 mh is 14.60 sec. Op de 60 horden heeft hij op het NK indoor in 2009 in de finale gestaan. Hij heeft als junior A op de meerkamp interland gestaan. Waar hij het meest trots op is, zijn zijn titels (2 x goud) op het nk meerkamp in 2008, indoor en outdoor. Hij zal je de fijne kneepjes van het hordenlopen leren!

Paul Groen

En als laatste, maar zeker niet als minste, gaat onze eigen Christijn ook een ontzettend leuke clinic geven. Welk onderdeel? Tja dat zie je ter plekke! Maar we kunnen je verzekeren dat het super leerzaam gaat zijn!

Christijn

Inschrijven

Geef je snel op bij Miriam Hentzen ([email protected]) of Elsa Martens ([email protected]). Je kunt je ook op de atletiekbaan bij Miriam of Elsa aanmelden. Mail je ons, geef dan het volgende door:

 • Naam:
 • Categorie:
 • E-Mailadres:
 • En geef aan bij wie je het liefst de clinic wilt volgen.
  • Melissa met kogel
  • Mara en Annemieke met polstok (junioren en A pupillen)
  • Christijn met een verrassing
  • Paul Groen met Horden

Actueel

Studentennieuws

NSK Meerkamp

04-06-2023

Tijdens het pinksterweekend (27 en 28 mei) was het zover, de NSK (loop)Meerkamp in Wageningen. Met een kleine delegatie werd er naar de mooie blauwe atletiekbaan van Tartletos afgereisd. Bij

lees verder...
Clubnieuws

En dat is 3… Phoenix-dames verbreken wederom de parcoursrecords bij de Zomeravondcup

01-06-2023

De derde avond van de Zomeravondcup 2023 was er eindelijk weer een met heel veel zon, veel deelnemers en wederom gesneuvelde parcoursrecords. Ook interessant:Phoenix-dames verpletteren wederom parcoursrecords bij de…Zomeravondcup 2023:

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag mei

01-06-2023

Welkom bij het maandverslag van alle activiteiten die op en naast de baan hebben plaatsgevonden binnen de studentengroep in de maand mei. Deze maand stond in het teken van de

lees verder...

Agenda

juni 2023
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in