Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Gooien, springen, rennen en regen bij eerste competitiewedstrijd pupillen

Gooien, springen en rennen. Dat moest je doen op de eerste competitiewedstrijd voor de pupillen. Het was op Maarschalkerweerd, dus een thuiswedstrijd voor Phoenix.

Het was hartstikke leuk om te zien hoe iedereen het deed met kogelstoten of fluitraket werpen, estafette en sprint en hoog- of verspringen. Als toetje mocht je nog een lang stuk rennen: 600 of 1.000 meter.

Iedereen heeft het goed gedaan: veel “p-tjes” gehaald en sommige pupillen zijn eerste, tweede of derde geworden. Maar veel belangrijker is dat iedereen veel lol had, ondanks het slechte weer.

Meer pupillen bij de volgende wedstrijden?

Er deden bijna 50 jongens en meiden van Phoenix mee. Dat is al echt veel, laten we proberen bij de volgende wedstrijden met nog meer te zijn. Die zijn op zaterdag 23 mei 2015 in Almere en op zaterdag 13 juni 2015 in Zeist. Als je je nog niet hebt opgegeven, doe dat dan snel door een mailtje te sturen aan Pieter Zwart, wedstrijdsecretaris jeugd via [email protected].

Bedankt allemaal!

Alle pupillen bedankt dat jullie er zo’n leuke dag van gemaakt hebben! En alle ouders bedankt voor de aanmoedigingen, het jureren en begeleiding van de pupillen.

Alle trainers bedankt voor het coachen.

Tot de volgende wedstrijd!

Uitslagen

Klik hier voor de uitslagen.

Actueel

AV Phoenix

Indoor Clubkampioenschappen 6 januari 2024

11-12-2023
Jeugd indoorwedstrijd 2 januari 2010

De inschrijving voor de indoor clubkampioenschappen op 6 januari in Galgenwaard is open. Indoor Clubkampioenschappen in Sportcentrum Galgenwaard voor alle leden van Fit, Phoenix en U-Track. Iedereen doet een driekamp

lees verder...
Clubnieuws

Loop mee met de Jannet Vermeulen Lichtjesloop

06-12-2023

De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Lichtjesloop, en dit keer niet zomaar een lichtjesloop, maar de enige echte ‘Jannet Vermeulen Lichtjesloop’! Verlicht

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag november

06-12-2023

Dat was november voor USAG Phoenix! In november zijn wij wezen poolen, was er een bouw-je-lampion borrel, vond dé cobo plaats, was er een uitwisseling met Helios en hebben wij

lees verder...

Agenda

december 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in