Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Obstakels bij inschrijven estafetteteams

Het Nationale Estafette Kampioenschap, al vele jaren een leuke wedstrijd met maar 1 nadeel… wie het eerst komt mag mee doen. Dus uiteindelijk heb je niet de 16 beste ploegen van Nederland in de banen staan, maar de 16 als eerst aangemelde ploegen. Per jaar is het wisselend met hoeveel ploegen we over de linie heen mee doen.

Door Miriam Hentzen

Dit jaar kwam Bas met het idee om met veel groepen mee te doen… Leuk! Trainers enthousiast en dus moeten we ook SNEL inschrijven. We maken overzichten van ploegen voor zowel junioren als pupillen. En we maken vast een inschrijfaccount, dat scheelt straks werk!

De inschrijfdatum is zaterdag 15 juni 8:00 uur. Ik zit achter de computer gereed. Met alle lijsten voor junioren en pupillen…

Om 8:03 uur klapt de server eruit met opmerking dat ze zo snel mogelijk weer live gaan. En om 9:00 uur komt online te staan dat je pas kan inschrijven op maandag om 19 uur. Teleurgesteld sluit je de computer dan weer af.

Maandag 17 juni 19:00 uur hield de server het 3 minuten uit, door zwangerschapsgym proberen in te loggen om 19:15 komt de nieuwe melding, inschrijven op dinsdag vanaf 9:00 uur.

Inmiddels lijkt het via de WhatsApp-berichten tussen trainers alsof we kaartjes proberen te bemachtigen voor een gigantisch groot concert. Ergens wel grappig…. maar gaat het ons lukken?

Dinsdag 18 juni 9:00 uur binnen een minuut is de site weer down. Nu is het echt niet meer grappig! Nieuwe datum 22 juni 8:30 uur.

Dinsdag 18 juni rond 16:00 uur een mailtje van de organisatie, dat de nieuwe datum wordt woensdag om 12:30 uur. Ik ben bang dat het mijn niet in mijn eentje lukt om alle teams direct op te geven en vraag assistentie aan extra trainers. We gaan met z’n vieren dus inloggen morgen om 12:30 uur. Zo hebben we de meeste kans.

Woensdag 19 juni 12:25 de eerste zenuwachtige WhatsApp-berichten schieten over en weer. Iedereen zit er klaar voor en ik heb zelfs tijdens een meeting op mijn werk aangekondigd toch echt tussendoor mijn teams te moeten inschrijven.

12:34 uur

Bas bevestigd dat hij de C junioren heeft kunnen opgeven. Jose is ook lekker bezig met de pupillen. Gerrieke en Miriam worden structureel geweigerd. Bas neemt dus ook de rest van de juniorenteams tot zijn rekening. En even later de bevestiging van Jose dat ook haar alle pupillenteams ingeschreven zijn.

En het blijkt ook dat onderdelen nu vol zitten, maar wij staan met alle teams op de lijsten!

Pfff wat een bevalling, wat een stress (en dan zit die baby nog steeds in mijn buik… dus ik moet binnenkort nog een keer).

Dank je Bas, Jose en Gerrieke, wat een teamwerk dit 🤗

Maar we gaan dus knallen met de teams! Alleen dat inschrijven…. Wie wil deze toestand volgend jaar doen?

Beeld: Edwin van den Berg (Archief)

Actueel

Wedstrijdatletieknieuws

Superzondag in de seniorencompetitie: vrouwen strijden voor lijfsbehoud in, mannen voor promotie naar Tweede Divisie

21-06-2024

Aankomende zondag 23 juni is de 3e wedstrijd in de seniorencompetitie. Zowel voor de Phoenix-mannen als voor de vrouwen belooft het een spannende wedstrijd te worden.

lees verder...
Clubnieuws

Phoenix is een niveau 4 trainer rijker: gefeliciteerd Bart van de Sande

20-06-2024

Leuk nieuws dit weekend! Bart van de Sande is geslaagd voor zijn looptrainer 4 opleiding. En daar zijn wij als bestuur natuurlijk erg blij mee, en trots op natuurlijk. Mayke

lees verder...
Clubnieuws

NK Junioren 2024: PR voor Teun Westein op 3000 meter NKU18

14-06-2024

Op de laatste dag van het NK Junioren komen geen Phoenix-junioren meer in actie, maar Teun Westein heeft de afgelopen dagen een mooi debuut gemaakt.

lees verder...

Agenda

juni 2024
MDWDVZZ
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in