Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Obstakels bij inschrijven estafetteteams

Het Nationale Estafette Kampioenschap, al vele jaren een leuke wedstrijd met maar 1 nadeel… wie het eerst komt mag mee doen. Dus uiteindelijk heb je niet de 16 beste ploegen van Nederland in de banen staan, maar de 16 als eerst aangemelde ploegen. Per jaar is het wisselend met hoeveel ploegen we over de linie heen mee doen.

Door Miriam Hentzen

Dit jaar kwam Bas met het idee om met veel groepen mee te doen… Leuk! Trainers enthousiast en dus moeten we ook SNEL inschrijven. We maken overzichten van ploegen voor zowel junioren als pupillen. En we maken vast een inschrijfaccount, dat scheelt straks werk!

De inschrijfdatum is zaterdag 15 juni 8:00 uur. Ik zit achter de computer gereed. Met alle lijsten voor junioren en pupillen…

Om 8:03 uur klapt de server eruit met opmerking dat ze zo snel mogelijk weer live gaan. En om 9:00 uur komt online te staan dat je pas kan inschrijven op maandag om 19 uur. Teleurgesteld sluit je de computer dan weer af.

Maandag 17 juni 19:00 uur hield de server het 3 minuten uit, door zwangerschapsgym proberen in te loggen om 19:15 komt de nieuwe melding, inschrijven op dinsdag vanaf 9:00 uur.

Inmiddels lijkt het via de WhatsApp-berichten tussen trainers alsof we kaartjes proberen te bemachtigen voor een gigantisch groot concert. Ergens wel grappig…. maar gaat het ons lukken?

Dinsdag 18 juni 9:00 uur binnen een minuut is de site weer down. Nu is het echt niet meer grappig! Nieuwe datum 22 juni 8:30 uur.

Dinsdag 18 juni rond 16:00 uur een mailtje van de organisatie, dat de nieuwe datum wordt woensdag om 12:30 uur. Ik ben bang dat het mijn niet in mijn eentje lukt om alle teams direct op te geven en vraag assistentie aan extra trainers. We gaan met z’n vieren dus inloggen morgen om 12:30 uur. Zo hebben we de meeste kans.

Woensdag 19 juni 12:25 de eerste zenuwachtige WhatsApp-berichten schieten over en weer. Iedereen zit er klaar voor en ik heb zelfs tijdens een meeting op mijn werk aangekondigd toch echt tussendoor mijn teams te moeten inschrijven.

12:34 uur

Bas bevestigd dat hij de C junioren heeft kunnen opgeven. Jose is ook lekker bezig met de pupillen. Gerrieke en Miriam worden structureel geweigerd. Bas neemt dus ook de rest van de juniorenteams tot zijn rekening. En even later de bevestiging van Jose dat ook haar alle pupillenteams ingeschreven zijn.

En het blijkt ook dat onderdelen nu vol zitten, maar wij staan met alle teams op de lijsten!

Pfff wat een bevalling, wat een stress (en dan zit die baby nog steeds in mijn buik… dus ik moet binnenkort nog een keer).

Dank je Bas, Jose en Gerrieke, wat een teamwerk dit 🤗

Maar we gaan dus knallen met de teams! Alleen dat inschrijven…. Wie wil deze toestand volgend jaar doen?

Beeld: Edwin van den Berg (Archief)

Actueel

Clubnieuws

Nieuwe site voor Cantina Atletiekbaan Overvecht

14-02-2024

De recreanten zitten er elke maandagavond. Na de training schuiven zij aan om gezellig bij Yet een gezonde maaltijd te nuttigen. En nu is cantinaovervecht.com eindelijk in de lucht. Dan

lees verder...
Jeugdnieuws

Jolien Limpens wint cross Meisjes U11 en meer Phoenix-succes

07-02-2024

Zaterdag 20 januari was de derde crosswedstrijd van de winterse crosscompetitie. Deze keer waren er maar liefst 37 atleten ingeschreven, waarvan er uiteindelijk 28 daadwerkelijk hebben deelgenomen.

lees verder...
Clubnieuws

Goudhaantje Jannet Vermeulen slaat toe bij NK Masters Indoor

04-02-2024

Een gouden weekend voor AV Phoenix! Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024 vonden de NK Indoor Masters en Meerkamp U20 & Senioren plaats. Twee dagen atletiekspektakel in Omnisport

lees verder...

Agenda

februari 2024
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29    
« jan   mrt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in