Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Pupillencompetitie 23 mei weer een succes

Op zaterdag 23 mei 2015 zijn we met bijna 50 kinderen afgereisd naar Almere. Gezien het feit dat het in het Pinksterweekend viel, een geweldige opkomst!

Toen we ernaartoe reden hebben we aardig wat buien getrotseerd en vreesden we voor weer een natte competitiedag, maar bij aankomst in Almere bleek het droog te zijn en heeft het gedurende dag niet meer geregend en kwam zelfs de zon heerlijk door, waardoor er toch wat rode koppies en schoudertjes van de zon ontstonden!

De sfeer was goed, in het begin was de baan nog glad, waardoor vooral bij het hoogspringen wat aanloopjes niet helemaal goed gingen. Toch zijn er geen ongelukken gebeurd. Helaas was het chronoloog wat onlogisch en moesten de kinderen veel wachten en werd een een lange dag. Zoals de traditie is bij Phoenix, worden die pauzes opgevuld met Donald Ducks lezen op de kleedjes, kletsen, voetballen en fluitraketwerpen. En elkaar aanmoedigen natuurlijk.

Er zijn weer veel oude PR’s gesneuveld. Super goed gedaan allemaal!

We sloten af met de 600/1.000 m en als een echte hechte vereniging heeft iedereen elkaar enorm aangemoedigd en hebben we ons allemaal schor geschreeuwd! Ook hier zijn er flinke PR’s neergezet, soms wel met 15-30 seconden van hun record eraf (goed gedaan Sophie en Vera bij de MPB). Laia (MPB) liep een hele tijd op de eerste positie van haar serie, maar werd helaas in de laatste bocht nog ingehaald en kwam ze toch trots als tweede over de finish, waar ze dacht dat de streep iets eerder was en ze 4m voor de meet al begon uit te wandelen. Dat zag er wel grappig uit. Een mooie prestatie, Laia!

Bij de JPA2 was er een geweldige onderlinge strijd tussen Dat en Antoni, die allebei in een andere serie liepen, maar bijna dezelfde tijd hadden neergezet, uiteindelijk heeft Dat net 2 of 3 seconden sneller gelopen. Maar wat was het spannend!

Een speciale eervolle vermelding voor Felix (MPC), die bij de meerkamp als eerste is geëindigd. Geweldig, Felix!
Verder zijn we uiteraard trots op alle atleten, wat hebben jullie het goed gedaan.

Dank voor alle aanwezige trainers en ook voor de aanwezige ouders die ons enorm hebben geholpen om de kinderen op tijd op het onderdeel te krijgen en die ook hebben geholpen bij de onderdelen. Zonder jullie geen puillencompetitie!

Actueel

AV Phoenix

Indoor Clubkampioenschappen 6 januari 2024

11-12-2023
Jeugd indoorwedstrijd 2 januari 2010

De inschrijving voor de indoor clubkampioenschappen op 6 januari in Galgenwaard is open. Indoor Clubkampioenschappen in Sportcentrum Galgenwaard voor alle leden van Fit, Phoenix en U-Track. Iedereen doet een driekamp

lees verder...
Clubnieuws

Loop mee met de Jannet Vermeulen Lichtjesloop

06-12-2023

De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Lichtjesloop, en dit keer niet zomaar een lichtjesloop, maar de enige echte ‘Jannet Vermeulen Lichtjesloop’! Verlicht

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag november

06-12-2023

Dat was november voor USAG Phoenix! In november zijn wij wezen poolen, was er een bouw-je-lampion borrel, vond dé cobo plaats, was er een uitwisseling met Helios en hebben wij

lees verder...

Agenda

december 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in