Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Kaderuitje 2021

Het jaarlijkse kaderuitje voor trainers en vrijwilligers was zoals je op de foto’s kunt zien erg gezellig. De locatie was Fort Vechten, waar in teams aan outdoor cooking gedaan werd.

Samen koken en samen eten

Om de foto’s te bekijken: klik 1x op een foto en gebruik de pijltjes (links en rechts naast de foto) om er doorheen te gaan:

Kaderbeker

Voordat de gerechten op tafel gezet werden, werd er eerst geproost en *tromgeroffel* werd de kaderbeker uitgereikt. Dit jaar unaniem gekozen door het bestuur: Anouk Vos! Voor de vele uren die zij gemaakt heeft voor het overzetten van alle bestanden naar onze nieuwe website en de grote inzet van deskundigheid waardoor wij als Phoenix nu een superwebsite hebben, waar we trots op zijn!

Om kaderwerk te stimuleren en te waarderen hebben Koos en Jannet Vermeulen eind jaren ’80 de zogenoemde Kaderbeker ingesteld, bedoeld voor mensen die zich het afgelopen jaar op bijzondere wijze hebben ingezet.

De kaderbeker wordt daarom ook wel de Koos en Jannet Vermeulen beker genoemd. Bekijk hier de winnaars van vorige edities.

Actueel

Clubnieuws

Nieuwe site voor Cantina Atletiekbaan Overvecht

14-02-2024

De recreanten zitten er elke maandagavond. Na de training schuiven zij aan om gezellig bij Yet een gezonde maaltijd te nuttigen. En nu is cantinaovervecht.com eindelijk in de lucht. Dan

lees verder...
Jeugdnieuws

Jolien Limpens wint cross Meisjes U11 en meer Phoenix-succes

07-02-2024

Zaterdag 20 januari was de derde crosswedstrijd van de winterse crosscompetitie. Deze keer waren er maar liefst 37 atleten ingeschreven, waarvan er uiteindelijk 28 daadwerkelijk hebben deelgenomen.

lees verder...
Clubnieuws

Goudhaantje Jannet Vermeulen slaat toe bij NK Masters Indoor

04-02-2024

Een gouden weekend voor AV Phoenix! Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024 vonden de NK Indoor Masters en Meerkamp U20 & Senioren plaats. Twee dagen atletiekspektakel in Omnisport

lees verder...

Agenda

februari 2024
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29    
« jan   mrt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in