Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Kaderuitje 2021

Het jaarlijkse kaderuitje voor trainers en vrijwilligers was zoals je op de foto’s kunt zien erg gezellig. De locatie was Fort Vechten, waar in teams aan outdoor cooking gedaan werd.

Samen koken en samen eten

Om de foto’s te bekijken: klik 1x op een foto en gebruik de pijltjes (links en rechts naast de foto) om er doorheen te gaan:

Kaderbeker

Voordat de gerechten op tafel gezet werden, werd er eerst geproost en *tromgeroffel* werd de kaderbeker uitgereikt. Dit jaar unaniem gekozen door het bestuur: Anouk Vos! Voor de vele uren die zij gemaakt heeft voor het overzetten van alle bestanden naar onze nieuwe website en de grote inzet van deskundigheid waardoor wij als Phoenix nu een superwebsite hebben, waar we trots op zijn!

Om kaderwerk te stimuleren en te waarderen hebben Koos en Jannet Vermeulen eind jaren ’80 de zogenoemde Kaderbeker ingesteld, bedoeld voor mensen die zich het afgelopen jaar op bijzondere wijze hebben ingezet.

De kaderbeker wordt daarom ook wel de Koos en Jannet Vermeulen beker genoemd. Bekijk hier de winnaars van vorige edities.

Actueel

In Memoriam

Lars Janssen overleden

19-01-2022
Lars Janssen

Verslagen en verdrietig moeten wij jullie meedelen dat Lars Janssen, 48 jaar, aan een ongelukkige val tijdens het mountainbiken is overleden. Lars was bijna 30 jaar lid van AV Phoenix

lees verder...
Clubnieuws

Coronamaatregelen (Update n.a.v. persconferentie 14 januari 2022)

15-01-2022
anderhalvemeter samenleving

Hoera, we mogen weer! Vrijdagavond tijdens de persconferentie hebben we het positieve nieuws over de sport kunnen zien en horen. Met nog slechts een beperkte set maatregelen mag de sport

lees verder...
Clubnieuws

Voorverkoop boek ‘Is dat jouw oma?’ gestart

12-01-2022
jannet vermeulen

Het is bijna zover! Binnenkort verschijnt het boek van trainer Jannet met de titel ‘Is dat jouw oma?’. Het bizarre jaar 2020 in dagboekvorm. Ook interessant:Hoe schrijf je een artikel

lees verder...

Agenda

januari 2022
MDWDVZZ
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       
« dec   feb »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in