Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Kaderuitje 2021

Het jaarlijkse kaderuitje voor trainers en vrijwilligers was zoals je op de foto’s kunt zien erg gezellig. De locatie was Fort Vechten, waar in teams aan outdoor cooking gedaan werd.

Samen koken en samen eten

Om de foto’s te bekijken: klik 1x op een foto en gebruik de pijltjes (links en rechts naast de foto) om er doorheen te gaan:

Kaderbeker

Voordat de gerechten op tafel gezet werden, werd er eerst geproost en *tromgeroffel* werd de kaderbeker uitgereikt. Dit jaar unaniem gekozen door het bestuur: Anouk Vos! Voor de vele uren die zij gemaakt heeft voor het overzetten van alle bestanden naar onze nieuwe website en de grote inzet van deskundigheid waardoor wij als Phoenix nu een superwebsite hebben, waar we trots op zijn!

Om kaderwerk te stimuleren en te waarderen hebben Koos en Jannet Vermeulen eind jaren ’80 de zogenoemde Kaderbeker ingesteld, bedoeld voor mensen die zich het afgelopen jaar op bijzondere wijze hebben ingezet.

De kaderbeker wordt daarom ook wel de Koos en Jannet Vermeulen beker genoemd. Bekijk hier de winnaars van vorige edities.

Actueel

Clubnieuws

Meer weten over de Verheulmethode? Oud Nederlands Kampioen Marathon Huub Pragt geeft training

08-12-2022

Woensdagavond 14 december 2022 zal hardloopcoach en voormalig Nederlands Marathonkampioen Huub Pragt als gasttrainer een modeltraining volgens de Verheulmethode geven. Met als kern: de gouden formule. Benieuwd wat dat inhoudt?

lees verder...
Clubnieuws

Lichtjesloop 2022

07-12-2022

🎄 De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Phoenix Lichtjesloop! Verlicht jezelf en Utrecht en ren gezellig mee! Ook interessant:Recreanten trainingen per week

lees verder...
Clubnieuws

Wist je dat de Atletiekunie een nieuwe wedstrijdkalender heeft?

04-12-2022

Ook dit jaar organiseren AV Phoenix en U-Track weer de Indoor Utrecht wedstrijden. De eerste is al op 18 december aanstaande. Misschien heb je deze indoorwedstrijden nog niet kunnen vinden…

lees verder...

Agenda

december 2022
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in