Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Kaderuitje 2021

Het jaarlijkse kaderuitje voor trainers en vrijwilligers was zoals je op de foto’s kunt zien erg gezellig. De locatie was Fort Vechten, waar in teams aan outdoor cooking gedaan werd.

Samen koken en samen eten

Om de foto’s te bekijken: klik 1x op een foto en gebruik de pijltjes (links en rechts naast de foto) om er doorheen te gaan:

Kaderbeker

Voordat de gerechten op tafel gezet werden, werd er eerst geproost en *tromgeroffel* werd de kaderbeker uitgereikt. Dit jaar unaniem gekozen door het bestuur: Anouk Vos! Voor de vele uren die zij gemaakt heeft voor het overzetten van alle bestanden naar onze nieuwe website en de grote inzet van deskundigheid waardoor wij als Phoenix nu een superwebsite hebben, waar we trots op zijn!

Om kaderwerk te stimuleren en te waarderen hebben Koos en Jannet Vermeulen eind jaren ’80 de zogenoemde Kaderbeker ingesteld, bedoeld voor mensen die zich het afgelopen jaar op bijzondere wijze hebben ingezet.

De kaderbeker wordt daarom ook wel de Koos en Jannet Vermeulen beker genoemd. Bekijk hier de winnaars van vorige edities.

Actueel

Studentennieuws

Verslag Batavierenrace

12-05-2023

Vrijdagmiddag 28 april was het eindelijk zover, de Batavierenrace! Zowel het Phoenix team als het universiteitsteam van Utrecht verzamelden op het station om vervolgens naar Enschede of Nijmegen te vertrekken.

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag april

06-05-2023

Welkom bij het maandverslag van alle activiteiten die op en naast de baan hebben plaatsgevonden binnen de studentengroep in de maand april. April stond in het teken van de Batavierenrace,

lees verder...
Clubnieuws

Zomeravondcup 2023: Phoenix-dames verpletteren parcoursrecords op de 5km en 10km

26-04-2023

De eerste avond is weer een feit! Het was weer een mooie sportieve avond, met zowel een record aantal deelnemers als op de 5 en de 10km bij de dames

lees verder...

Agenda

mei 2023
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
« apr   jun »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in