VacaturesLid worden?Traningstijden

Bunnik’s mooiste recreantenetentje 3 sept

Op 3 september is er weer een editie Bunniks Mooiste. 2 Jaar geleden hebben we voor het eerst aan deze loop meegedaan en daarna met ruim 40 recreanten en kids bij Marco en Martine geëvalueerd onder het genot van een hapje en een drankje.

De gastheer en gastvrouw vonden het erg gezellig en wat hen betreft is iedereen weer van harte welkom in Bunnik op 3 september.

Het recept is hetzelfde: eerst lopen en daarna lekker eten en drinken bij huize Martine en Marco. Zij zorgen weer voor de drank en vragen jullie wat lekkers mee te nemen voor het buffet na afloop.

Info over Bunniks Mooiste vind je hier: bunniksmooiste.nl

Iedereen: eerst een heerlijke vakantie en hopelijk tot na Bunniks Mooiste!

Ps: als je komt, zou je je dan op willen geven via: [email protected]?

Actueel

Recreantennieuws

Recreanten trainingen per week

03-05-2021
Recreanten trainingen per week

We hebben goed nieuws: we mogen via baanslots weer trainen op de baan. YES! Alleen het training geven door een trainer is nog niet mogelijk. Gelukkig mag er wel een

lees verder...
Clubnieuws

Runnersworld Track Meeting 16 mei: inschrijving geopend

01-05-2021
Runnersworld Track Meetings 16 mei voor nationale top- en subtopatleten

Die X-Matches smaken naar meer! Atleten staan te popelen, en ook de Track Meeting wil wel weer eens los. Ook interessant:Hoe schrijf je een artikel voor de website?TopsportStrijd om nationale

lees verder...
Phoenix Momenten

Het Phoenix-moment van Lars Janssen

30-04-2021
Het Phoenix-moment van Lars Janssen

Mijn Phoenix moment. Poeh. Haben Sie eine Stunde? Er zijn zoveel mooie momenten geweest de afgelopen 30 jaar. En elke week komen er nog steeds meer bij. Vooruit, ik beperk

lees verder...

Agenda

mei 2021
MDWDVZZ
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       
« apr   jun »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in