Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Inschrijving voor komende NK’s

In het voorjaar worden er weer diverse NK’s gehouden, waarvoor de inschrijving inmiddels is geopend. Bekijk het overzicht (tussen haakjes de sluitingsdatum) hier.

In principe schrijven atleten zich zelf in voor deze kampioenschappen. De regels voor vergoeding van het inschrijfgeld van NK’s staan hier beschreven.

  • Voor Junioren A/B wordt het inschrijfgeld voor de NK indoor en NK outdoor door Phoenix vergoed als wordt ingeschreven via het wedstrijdsecretariaat;
  • Dit geldt ook als zij meedoen aan het NK Senioren;
  • Junioren die mee willen doen aan het NK junioren of senioren kunnen zich per e-mail ([email protected]) inschrijven voor NK indoor junioren/senioren, onder vermelding van naam, licentienummer, onderdeel (plus beste prestatie indoor en, indien van toepassing, outdoor met een link naar de uitslag).
  • Voor senioren geldt dat deelname aan het NK indoor achteraf wordt vergoed op basis van de behaalde prestatie.

Graag op tijd inschrijven, zodat er voldoende tijd is om de inschrijvingen te doen.

Actueel

Clubnieuws

Gezocht: trainers voor onze jeugd

22-05-2024
Tweede cross voor de jeugd

Graag doen we een beroep op alle ouders, junioren, studenten, masters, senioren, recreanten; eigenlijk iedereen die zich wil inzetten voor de jeugd van Phoenix.

lees verder...
Clubnieuws

Phoenix-deelnemers NK Masters 24 t/m 26 mei 2024

22-05-2024

Aankomend weekend vindt het NK masters plaats op de vernieuwde atletiekbaan van GAC in Hilversum. Er zijn 609 deelnemers in de diverse leeftijdcategorieën, waaronder 9 Phoeniciërs!

lees verder...
Clubnieuws

Weinig records door warmte en drukte op parcours bij Utrecht Marathon. Deze Phoenix-bikkels waren erbij

19-05-2024

Persoonlijk records werden niet of nauwelijks gelopen, deze zondag tijdens de Utrecht Marathon. Dat had natuurlijk alles te maken met de warmte. En ondanks dat die hitte voor lopers niet

lees verder...

Agenda

mei 2024
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« apr   jun »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in