Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Inschrijving voor komende NK’s

In het voorjaar worden er weer diverse NK’s gehouden, waarvoor de inschrijving inmiddels is geopend. Bekijk het overzicht (tussen haakjes de sluitingsdatum) hier.

In principe schrijven atleten zich zelf in voor deze kampioenschappen. De regels voor vergoeding van het inschrijfgeld van NK’s staan hier beschreven.

  • Voor Junioren A/B wordt het inschrijfgeld voor de NK indoor en NK outdoor door Phoenix vergoed als wordt ingeschreven via het wedstrijdsecretariaat;
  • Dit geldt ook als zij meedoen aan het NK Senioren;
  • Junioren die mee willen doen aan het NK junioren of senioren kunnen zich per e-mail ([email protected]) inschrijven voor NK indoor junioren/senioren, onder vermelding van naam, licentienummer, onderdeel (plus beste prestatie indoor en, indien van toepassing, outdoor met een link naar de uitslag).
  • Voor senioren geldt dat deelname aan het NK indoor achteraf wordt vergoed op basis van de behaalde prestatie.

Graag op tijd inschrijven, zodat er voldoende tijd is om de inschrijvingen te doen.

Actueel

Studentennieuws

NSK Meerkamp

04-06-2023

Tijdens het pinksterweekend (27 en 28 mei) was het zover, de NSK (loop)Meerkamp in Wageningen. Met een kleine delegatie werd er naar de mooie blauwe atletiekbaan van Tartletos afgereisd. Bij

lees verder...
Clubnieuws

En dat is 3… Phoenix-dames verbreken wederom de parcoursrecords bij de Zomeravondcup

01-06-2023

De derde avond van de Zomeravondcup 2023 was er eindelijk weer een met heel veel zon, veel deelnemers en wederom gesneuvelde parcoursrecords. Ook interessant:Phoenix-dames verpletteren wederom parcoursrecords bij de…Zomeravondcup 2023:

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag mei

01-06-2023

Welkom bij het maandverslag van alle activiteiten die op en naast de baan hebben plaatsgevonden binnen de studentengroep in de maand mei. Deze maand stond in het teken van de

lees verder...

Agenda

juni 2023
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in