Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Inschrijving voor komende NK’s

In het voorjaar worden er weer diverse NK’s gehouden, waarvoor de inschrijving inmiddels is geopend. Bekijk het overzicht (tussen haakjes de sluitingsdatum) hier.

In principe schrijven atleten zich zelf in voor deze kampioenschappen. De regels voor vergoeding van het inschrijfgeld van NK’s staan hier beschreven.

  • Voor Junioren A/B wordt het inschrijfgeld voor de NK indoor en NK outdoor door Phoenix vergoed als wordt ingeschreven via het wedstrijdsecretariaat;
  • Dit geldt ook als zij meedoen aan het NK Senioren;
  • Junioren die mee willen doen aan het NK junioren of senioren kunnen zich per e-mail ([email protected]) inschrijven voor NK indoor junioren/senioren, onder vermelding van naam, licentienummer, onderdeel (plus beste prestatie indoor en, indien van toepassing, outdoor met een link naar de uitslag).
  • Voor senioren geldt dat deelname aan het NK indoor achteraf wordt vergoed op basis van de behaalde prestatie.

Graag op tijd inschrijven, zodat er voldoende tijd is om de inschrijvingen te doen.

Actueel

Bestuurnieuws

Kom naar de huldiging van onze Utrechtse Toppers

30-09-2023

Graag nodigen wij jullie namens de besturen van de Utrechtse atletiek- en triathlonverenigingen uit voor een huldiging van de Utrechtse atleten, die dit outdoor seizoen een medaille hebben gewonnen op

lees verder...
Recreantennieuws

Goed trainen: de basisprincipes. Trainer Bart legt uit!

22-09-2023

Altijd al willen weten hoe je meer uit je training kunt halen? En waarom korter en vaker beter is dan een keer lang? Trainer Bart vertelt je aanstaande woensdag 27

lees verder...
Studentennieuws

Gezocht: Studententrainer voor Technische Atletiek Onderdelen

16-09-2023

De Studentengroep van AV Phoenix zoekt een nieuwe technische trainer!

lees verder...

Agenda

oktober 2023
MDWDVZZ
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
« sep   nov »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in