Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Recreanten Zaaltraining en Egmondweekend

Iedere maandagavond van november t/m februari is er weer zaaltraining voor de recreanten met de focus op blessurepreventie en krachtversterking. En: de inschrijving voor het jaarlijkse recreanten Egmond-weekend staat open! 

Zaaltraining voor recreanten

Iedere maandagavond van 4 november tot 28 februari

Ook dit jaar is er weer onze wekelijkse zaaltraining. Wat gaan we doen? We richten ons in de zaal op blessurepreventie en krachtversterking.

Blessurepreventie

Lopen is heerlijk om te doen. Maar wist je dat het een zeer eenzijdige beweging is die maar al te vaak tot blessures kan leiden? Het helpt om rompversterkende oefeningen te doen en de loopspieren specifiek aan te pakken. De zaaltraining is daarom een uitstekende aanvulling op de gewone training.

  • Hoe? In een ontspannen sfeer bieden wij een afwisselende training met circuits en spelvormen. Maar we doen niet alleen oefeningen. Elke training bevat ook een stevig stuk lopen. Je zult zeker voldaan thuiskomen.
  • Wanneer? Iedere maandagavond van 20:00-21:30 uur vanaf 4 november tot 28 februari. Kom tussen 19:45 en 20:00 uur, want stipt om 20:00 uur gaat de deur weer op slot.
  • Waar? Gymzaal Gerrit Rietveldcollege (Tuindorp), Winklerlaan 373 ,Utrecht. Je kunt je auto of fiets vrij parkeren. Er zijn kleedruimtes waar je ook kunt douchen.
  • Trainers: Marco Antonietti, Ruud Kamp en Diederik de Klerk
  • Vragen? Bel Diederik via 0614950562 of mail [email protected] of stel je vraag tijdens de training.

Recreantenweekend Phoenix

Ren de halve of een kwart marathon in Egmond in januari

Je kunt je weer opgeven voor ons jaarlijkse weekend in Egmond. Wat we gaan doen? Egmond staat voor ontberingen en afzien, maar vooral ook voor genieten. Dat doen we met hardlopen, gezelligheid en lekker eten.

Hardlopen

Op zondag lopen we de halve of kwart marathon in Egmond. Het parcours loopt over het strand en daarna door de duinen. Het weer bepaalt het karakter van deze klassieker. Wordt het afzien óf genieten? Of beide? Mis het niet en schrijf je in!

Gezelligheid

Gezelligheid is een wezenlijk onderdeel van het weekend. Lekker kletsen, parcoursverkenning, spelletjes, of een wandeling door de natuur. Er is voor elk wat wils. Dit jaar verblijven we voor de 2e keer in het Zeehuis in Bergen aan Zee. Altijd al vanuit bed de zee willen zien? Dit is je kans!

Lekker eten

Het weekend is geheel (door onszelf) verzorgd. Van eigengemaakt gebak op zaterdagochtend, tot complete verrassingsmenu’s op beide avonden. De professionele keuken van het Zeehuis nodigt uit tot culinaire hoogstandjes!

Inschrijven kwart of halve marathon

Schrijf jezelf in voor de loop. Dit kan via nnegmondhalvemarathon.nl. Er is een limiet van 10.000 deelnemers, die vaak al in november wordt bereikt. Schrijf je dus snel in!

Inschrijven weekend

Stuur een mailtje naar [email protected] en maak 55 euro over op rekening 707613663 t.n.v R. Bode, Utrecht. Na inschrijving krijg je volledige informatie.

Kleine letters

We hebben 40 plekken. Phoenix-leden krijgen voorrang bij inschrijving. Je bent ingeschreven als je hebt betaald. Annuleren kan kosteloos tot en met 31 november; daarna betaal je de overnachtingskosten á 29 euro, of zoek (en vind) je iemand die jouw plek wil overnemen.

Vragen?

Mail [email protected] of [email protected], bel 06-48634660 of vraag het tijdens de training aan Rixt of Peter.

Beeld: Pixabay

Actueel

Clubnieuws

Loop mee met de Jannet Vermeulen Lichtjesloop

06-12-2023

De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Lichtjesloop, en dit keer niet zomaar een lichtjesloop, maar de enige echte ‘Jannet Vermeulen Lichtjesloop’! Verlicht

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag november

06-12-2023

Dat was november voor USAG Phoenix! In november zijn wij wezen poolen, was er een bouw-je-lampion borrel, vond dé cobo plaats, was er een uitwisseling met Helios en hebben wij

lees verder...
Clubnieuws

Actie van dichtbij meemaken? Word NK vrijwilliger

24-11-2023

Het NK Junioren U18 & U20 komt van 14 – 16 juni 2024 weer naar Utrecht en wordt natuurlijk weer door de drie Utrechtse verenigingen georganiseerd. Hier willen we uiteraard

lees verder...

Agenda

december 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in