Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

London: Phoenix adopteert opnieuw Aquila-atleten

Na een succesvol verlopen eerste (bronzen) samenwerking op de Nijmeegse Cross estafette werd er in het zonnige Londen tot een hernieuwde alliantie besloten.

De vier mannen van Phoenix konden perfect samen met de twee mannen van Aquila, de Amsterdamse Engelsman Phil en ondergetekende. Na de start van ZeuS-voorzitter Bas was het voor de Amsterdamse mannen lang wachten tot uiteindelijk als 5e en 6e loper gestart mocht worden. Het goede weer en de gezelligheid bij start/finish maakten dit wachten echter meer dan goed.

Als 6e loper kon ik ruim 1,5 uur later dan toch van start. Een iets te enthousiaste start moest ik in het middenstuk bekopen, maar uiteindelijk toch wel tevreden met mijn gelopen tijd. Hier in Amsterdam wordt al weer uitgekeken naar de volgende samenwerking bij de komende wedstrijden.

Wadse Stoffels
Secretaris Aquila

Beeld: Pixabay

Actueel

Recreantennieuws

Goed trainen: de basisprincipes. Trainer Bart legt uit!

22-09-2023

Altijd al willen weten hoe je meer uit je training kunt halen? En waarom korter en vaker beter is dan een keer lang? Trainer Bart vertelt je aanstaande woensdag 27

lees verder...
Studentennieuws

Gezocht: Studententrainer voor Technische Atletiek Onderdelen

16-09-2023

De Studentengroep van AV Phoenix zoekt een nieuwe technische trainer!

lees verder...
Recreantennieuws

6 september gasttraining van Leon Graumans

01-09-2023

Komende woensdag komt Leon Graumans een gasttraining op de baan verzorgen. Leon is al velen jaren lid van Phoenix en traint in de mila-wedstrijdgroep. Ook gaf hij training voor de

lees verder...

Agenda

september 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
« aug   okt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in