Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Inschrijven NK’s indoor en 10KM

In februari vinden in de Omnisporthal in Apeldoorn de NK’s indoor plaats.

  • 14/15 februari: NK Meerkamp en NK Masters
  • 21/22 februari: NK senioren
  • 28 februari – 1 maart: NK Junioren A/B

De inschrijving voor de NK Meerkamp en NK Masters staat nu open t/m 23 januari. Voor NK Senioren t/m 30 januari. En voor NK Junioren t/m 6 februari.

Als je meerdere onderdelen wilt doen, check dan zelf even of dat chronologisch gezien kan.

Als je via het wedstrijdsecretariaat senioren van Phoenix (dat is bij Ruud) inschrijft, betaalt Phoenix het inschrijfgeld.

Het handigste hiervoor is om naar de site van het NK te gaan, de invulschermen even door te lopen, een fotootje maken van het schermen en Ruud deze te mailen/app-en/FB-en, of de gevraagde gegevens op de mail zetten.

Dit werkt allleen als je de organisatie kan machtigen, dus niet bij het NK 10km in Schoorl.

In het geval van bijv. Schoorl: schrijf je eerst zelf even in. Doe dit voor 18/1 – het liefst nu, want  het deelnemerslimiet komt in zicht, aldus de site.

Voor het NK Indoor wordt gevraagd om een ‘bewijs’ van je geleverde prestatie, in de vorm van een internetadres waar de prestatie vermeld is. Aangezien je zelf het beste weet waar jouw topprestatie te zien is, mail Ruud dan ook deze url.

Meedoen en/of vragen

Mail Ruud z.s.m (en wacht niet tot het laatste moment…) via [email protected]

Actueel

Clubnieuws

Meer weten over de Verheulmethode? Oud Nederlands Kampioen Marathon Huub Pragt vertelt…

19-11-2022

Woensdagavond 7 december 2022 zal hardloopcoach en voormalig Nederlands Marathonkampioen Huub Pragt een presentatie houden over de Verheulmethode. De presentatie duurt een half uur en vindt plaats in de kantine

lees verder...
Bestuurnieuws

Voorzitter hebben onze trainers een VOG?

18-11-2022

Er is een campagne van centrum veilige sport over de aanvraag VOG. Iedereen moet in een veilige omgeving kunnen sporten. Voor agressie, intimidatie of (seksueel)grensoverschrijdend gedrag is absoluut geen plaats.

lees verder...
Jeugdnieuws

SinterklaasCross: ren je mee?

17-11-2022

De Sint geeft zondag 4 december om 10:30 uur het startschot voor de Sinterklaascross. Daarvoor is er een warming up voor iedereen die lekker warm wil worden voor het lopen.

lees verder...

Agenda

november 2022
MDWDVZZ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     
« okt   dec »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in