Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Inschrijven NK’s indoor en 10KM

In februari vinden in de Omnisporthal in Apeldoorn de NK’s indoor plaats.

  • 14/15 februari: NK Meerkamp en NK Masters
  • 21/22 februari: NK senioren
  • 28 februari – 1 maart: NK Junioren A/B

De inschrijving voor de NK Meerkamp en NK Masters staat nu open t/m 23 januari. Voor NK Senioren t/m 30 januari. En voor NK Junioren t/m 6 februari.

Als je meerdere onderdelen wilt doen, check dan zelf even of dat chronologisch gezien kan.

Als je via het wedstrijdsecretariaat senioren van Phoenix (dat is bij Ruud) inschrijft, betaalt Phoenix het inschrijfgeld.

Het handigste hiervoor is om naar de site van het NK te gaan, de invulschermen even door te lopen, een fotootje maken van het schermen en Ruud deze te mailen/app-en/FB-en, of de gevraagde gegevens op de mail zetten.

Dit werkt allleen als je de organisatie kan machtigen, dus niet bij het NK 10km in Schoorl.

In het geval van bijv. Schoorl: schrijf je eerst zelf even in. Doe dit voor 18/1 – het liefst nu, want  het deelnemerslimiet komt in zicht, aldus de site.

Voor het NK Indoor wordt gevraagd om een ‘bewijs’ van je geleverde prestatie, in de vorm van een internetadres waar de prestatie vermeld is. Aangezien je zelf het beste weet waar jouw topprestatie te zien is, mail Ruud dan ook deze url.

Meedoen en/of vragen

Mail Ruud z.s.m (en wacht niet tot het laatste moment…) via [email protected]

Actueel

Clubnieuws

Phoenix Jaarkalender: handig voor op de koelkast

23-04-2024

Wisten jullie dat we op de site ook een handige kalendermodule hebben? Scroll maar eens naar beneden als je op de home van onze site zit, of kijk aan de

lees verder...
Jeugdnieuws

Ook goede start voor pupillen bij eerste competitiewedstrijd op eigen baan

20-04-2024

Een week na de junioren mochten de pupillen op zaterdag 13 april aantreden voor hun eerste competitiewedstrijd, wederom met mooi weer op eigen baan en met maar lieftst 40 Phoenix-pupillen

lees verder...
Jeugdnieuws

Goede sfeer en prestaties van de Phoenix U18/U20 junioren in Amersfoort

19-04-2024

Zondag 14 april was de eerste competitiewedstrijd in Amersfoort voor de junioren U18 en U20. De goede onderlinge sfeer en gezelligheid zijn de sterkste punten van deze ploeg. Maar er

lees verder...

Agenda

april 2024
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
« mrt   mei »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in