Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Inschrijven NK’s indoor en 10KM

In februari vinden in de Omnisporthal in Apeldoorn de NK’s indoor plaats.

  • 14/15 februari: NK Meerkamp en NK Masters
  • 21/22 februari: NK senioren
  • 28 februari – 1 maart: NK Junioren A/B

De inschrijving voor de NK Meerkamp en NK Masters staat nu open t/m 23 januari. Voor NK Senioren t/m 30 januari. En voor NK Junioren t/m 6 februari.

Als je meerdere onderdelen wilt doen, check dan zelf even of dat chronologisch gezien kan.

Als je via het wedstrijdsecretariaat senioren van Phoenix (dat is bij Ruud) inschrijft, betaalt Phoenix het inschrijfgeld.

Het handigste hiervoor is om naar de site van het NK te gaan, de invulschermen even door te lopen, een fotootje maken van het schermen en Ruud deze te mailen/app-en/FB-en, of de gevraagde gegevens op de mail zetten.

Dit werkt allleen als je de organisatie kan machtigen, dus niet bij het NK 10km in Schoorl.

In het geval van bijv. Schoorl: schrijf je eerst zelf even in. Doe dit voor 18/1 – het liefst nu, want  het deelnemerslimiet komt in zicht, aldus de site.

Voor het NK Indoor wordt gevraagd om een ‘bewijs’ van je geleverde prestatie, in de vorm van een internetadres waar de prestatie vermeld is. Aangezien je zelf het beste weet waar jouw topprestatie te zien is, mail Ruud dan ook deze url.

Meedoen en/of vragen

Mail Ruud z.s.m (en wacht niet tot het laatste moment…) via [email protected]

Actueel

Studentennieuws

NSK Meerkamp

04-06-2023

Tijdens het pinksterweekend (27 en 28 mei) was het zover, de NSK (loop)Meerkamp in Wageningen. Met een kleine delegatie werd er naar de mooie blauwe atletiekbaan van Tartletos afgereisd. Bij

lees verder...
Clubnieuws

En dat is 3… Phoenix-dames verbreken wederom de parcoursrecords bij de Zomeravondcup

01-06-2023

De derde avond van de Zomeravondcup 2023 was er eindelijk weer een met heel veel zon, veel deelnemers en wederom gesneuvelde parcoursrecords. Ook interessant:Phoenix-dames verpletteren wederom parcoursrecords bij de…Zomeravondcup 2023:

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag mei

01-06-2023

Welkom bij het maandverslag van alle activiteiten die op en naast de baan hebben plaatsgevonden binnen de studentengroep in de maand mei. Deze maand stond in het teken van de

lees verder...

Agenda

juni 2023
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in