Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Maak kennis met onze nieuwe trainerscoördinator: Seb Harrevelt

Achter de schermen bij AV Phoenix: maak kennis met onze nieuwe trainerscoördinator: Seb Harrevelt. Seb is al aardig wat jaren actief bij AV Phoenix, o.a. bij de MILA groep.

Hallo allemaal,

mijn naam is Seb Harrevelt en ben ondertussen al vijf jaar lid van AV Phoenix. Bij de MILA groep heb ik mij de afgelopen jaren prima vermaakt onder allerlei verschillende trainers. Het leuke gevarieerde aanbod van traingen is iets wat mij altijd heeft aangetrokken. Lekker rondjes rennen op de baan, kracht- en balanstraining in de winter, of fartlek-trainingen in het bos.

Nu is de tijd gekomen om iets terug te doen, maar dan wel voor (bijna) alle trainers binnen AV Phoenix. Als nieuwe trainerscoördinator probeer ik de trainers van AV Phoenix te ondersteunen in hun trainingen en andere behoeften. Een leuke en uitdagende klus, vooral met de aflopende coronacijfers, ziet het er naar uit dat het een mooi jaar gaat worden!

Groeten,
Seb

Actueel

Clubnieuws

Meer weten over de Verheulmethode? Oud Nederlands Kampioen Marathon Huub Pragt vertelt…

19-11-2022

Woensdagavond 7 december 2022 zal hardloopcoach en voormalig Nederlands Marathonkampioen Huub Pragt een presentatie houden over de Verheulmethode. De presentatie duurt een half uur en vindt plaats in de kantine

lees verder...
Bestuurnieuws

Voorzitter hebben onze trainers een VOG?

18-11-2022

Er is een campagne van centrum veilige sport over de aanvraag VOG. Iedereen moet in een veilige omgeving kunnen sporten. Voor agressie, intimidatie of (seksueel)grensoverschrijdend gedrag is absoluut geen plaats.

lees verder...
Jeugdnieuws

SinterklaasCross: ren je mee?

17-11-2022

De Sint geeft zondag 4 december om 10:30 uur het startschot voor de Sinterklaascross. Daarvoor is er een warming up voor iedereen die lekker warm wil worden voor het lopen.

lees verder...

Agenda

november 2022
MDWDVZZ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     
« okt   dec »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in