Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Maak kennis met onze nieuwe trainerscoördinator: Seb Harrevelt

Achter de schermen bij AV Phoenix: maak kennis met onze nieuwe trainerscoördinator: Seb Harrevelt. Seb is al aardig wat jaren actief bij AV Phoenix, o.a. bij de MILA groep.

Hallo allemaal,

mijn naam is Seb Harrevelt en ben ondertussen al vijf jaar lid van AV Phoenix. Bij de MILA groep heb ik mij de afgelopen jaren prima vermaakt onder allerlei verschillende trainers. Het leuke gevarieerde aanbod van traingen is iets wat mij altijd heeft aangetrokken. Lekker rondjes rennen op de baan, kracht- en balanstraining in de winter, of fartlek-trainingen in het bos.

Nu is de tijd gekomen om iets terug te doen, maar dan wel voor (bijna) alle trainers binnen AV Phoenix. Als nieuwe trainerscoördinator probeer ik de trainers van AV Phoenix te ondersteunen in hun trainingen en andere behoeften. Een leuke en uitdagende klus, vooral met de aflopende coronacijfers, ziet het er naar uit dat het een mooi jaar gaat worden!

Groeten,
Seb

Actueel

Recreantennieuws

Goed trainen: de basisprincipes. Trainer Bart legt uit!

22-09-2023

Altijd al willen weten hoe je meer uit je training kunt halen? En waarom korter en vaker beter is dan een keer lang? Trainer Bart vertelt je aanstaande woensdag 27

lees verder...
Studentennieuws

Gezocht: Studententrainer voor Technische Atletiek Onderdelen

16-09-2023

De Studentengroep van AV Phoenix zoekt een nieuwe technische trainer!

lees verder...
Recreantennieuws

6 september gasttraining van Leon Graumans

01-09-2023

Komende woensdag komt Leon Graumans een gasttraining op de baan verzorgen. Leon is al velen jaren lid van Phoenix en traint in de mila-wedstrijdgroep. Ook gaf hij training voor de

lees verder...

Agenda

september 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
« aug   okt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in