Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Maak kennis met onze nieuwe trainerscoördinator: Seb Harrevelt

Achter de schermen bij AV Phoenix: maak kennis met onze nieuwe trainerscoördinator: Seb Harrevelt. Seb is al aardig wat jaren actief bij AV Phoenix, o.a. bij de MILA groep.

Hallo allemaal,

mijn naam is Seb Harrevelt en ben ondertussen al vijf jaar lid van AV Phoenix. Bij de MILA groep heb ik mij de afgelopen jaren prima vermaakt onder allerlei verschillende trainers. Het leuke gevarieerde aanbod van traingen is iets wat mij altijd heeft aangetrokken. Lekker rondjes rennen op de baan, kracht- en balanstraining in de winter, of fartlek-trainingen in het bos.

Nu is de tijd gekomen om iets terug te doen, maar dan wel voor (bijna) alle trainers binnen AV Phoenix. Als nieuwe trainerscoördinator probeer ik de trainers van AV Phoenix te ondersteunen in hun trainingen en andere behoeften. Een leuke en uitdagende klus, vooral met de aflopende coronacijfers, ziet het er naar uit dat het een mooi jaar gaat worden!

Groeten,
Seb

Actueel

Clubnieuws

Phoenix Jaarkalender: handig voor op de koelkast

23-04-2024

Wisten jullie dat we op de site ook een handige kalendermodule hebben? Scroll maar eens naar beneden als je op de home van onze site zit, of kijk aan de

lees verder...
Jeugdnieuws

Ook goede start voor pupillen bij eerste competitiewedstrijd op eigen baan

20-04-2024

Een week na de junioren mochten de pupillen op zaterdag 13 april aantreden voor hun eerste competitiewedstrijd, wederom met mooi weer op eigen baan en met maar lieftst 40 Phoenix-pupillen

lees verder...
Jeugdnieuws

Goede sfeer en prestaties van de Phoenix U18/U20 junioren in Amersfoort

19-04-2024

Zondag 14 april was de eerste competitiewedstrijd in Amersfoort voor de junioren U18 en U20. De goede onderlinge sfeer en gezelligheid zijn de sterkste punten van deze ploeg. Maar er

lees verder...

Agenda

april 2024
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
« mrt   mei »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in