Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Maak kennis met onze nieuwe trainerscoördinator: Seb Harrevelt

Achter de schermen bij AV Phoenix: maak kennis met onze nieuwe trainerscoördinator: Seb Harrevelt. Seb is al aardig wat jaren actief bij AV Phoenix, o.a. bij de MILA groep.

Hallo allemaal,

mijn naam is Seb Harrevelt en ben ondertussen al vijf jaar lid van AV Phoenix. Bij de MILA groep heb ik mij de afgelopen jaren prima vermaakt onder allerlei verschillende trainers. Het leuke gevarieerde aanbod van traingen is iets wat mij altijd heeft aangetrokken. Lekker rondjes rennen op de baan, kracht- en balanstraining in de winter, of fartlek-trainingen in het bos.

Nu is de tijd gekomen om iets terug te doen, maar dan wel voor (bijna) alle trainers binnen AV Phoenix. Als nieuwe trainerscoördinator probeer ik de trainers van AV Phoenix te ondersteunen in hun trainingen en andere behoeften. Een leuke en uitdagende klus, vooral met de aflopende coronacijfers, ziet het er naar uit dat het een mooi jaar gaat worden!

Groeten,
Seb

Actueel

Clubnieuws

Uitnodiging huldiging NK-medaillewinnaars

20-03-2023

Er zijn weer een boel NK’s geweest (indoor, weg & cross). En daar zijn uiteraard weer veel Utrechtse successen (Hellas, U-Track en Phoenix) behaald. Hoog tijd om deze atleten in

lees verder...
Clubnieuws

Clubkampioenschappen Cross 2023

16-03-2023

Op zondag 2 april worden de Clubkampioenschappen Cross 2023 gehouden in het Panbos. Ook interessant:Runnersworld Track Meeting 16 mei: uitslagen en foto’sAV Phoenix organiseert Nederlandse Kampioenschap U20 & U18…Competitiewedstrijden voor

lees verder...
Studentennieuws

NSK Indoor

16-03-2023

Op zaterdag 11 maart zijn de studenten afgereisd naar Apeldoorn voor het NSK Indoor. Na een week waarin het wisselend regende en sneeuwde, begon de dag met zonneschijn🌞. Door de

lees verder...

Agenda

maart 2023
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« feb   apr »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in