Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Het studenten Phoenix-Gala

Vrijdag 24 maart was het dan zover, het studenten Phoenix-Gala! In het gala omgetoverde paviljoen van SVDU, stonden de tafels klaar voor het diner. De activiteitCIE was donderdagavond al 1,5 uur bezig met het opbouwen en vrijdag waren ze vanaf 13:00 uur al bezig. Met als resultaat: 🤩.

Vanaf 17:00 was de inloop en om 17:30 druppelde iedereen een voor een binnen. De een is net wat minder nat geregend dan de ander, maar gelukkig hadden de galakleren de regenbuien overleefd. Het gala bestond uit een diner, waarna het paviljoen omgetoverd werd tot een dansvloer. Iedereen had iets lekkers meegenomen wat ze zelf of samen met iemand hadden gekookt. Enkele atleten hadden wat meer tijd nodig voor hun gerecht, waardoor ze later aansloten. Gelukkig was er voor de laatkomers nog wat eten overgebleven, natuurlijk waren de favorieten gerechten al wel snel op 😥. 

Aan tafel

In de grote kring nam iedereen plaats aan tafel. Lekker ‘knus’ naast elkaar was er plek voor 33 mensen!! Midden in de kring stonden 2 tafels, waar al het eten op gepresenteerd werd. Niet goed afgestemd, bestond de eerste gang uit het voorgerecht en het hoofdgerecht. Maar dat maakte voor onze studenten niet uit, want in de eerste ronde waar iedereen zijn bordje vol legde was het eten al bijna op 😋.

Daarna was het tijd voor de uitreiking van de Ultimate Beast Masters (UBM) Cup. Dit is de uitreiking voor de actiefste leden. Die punten zijn gebaseerd op basis van de aanwezigheid van training, wedstrijden, commissies en activiteiten. Op 1: Anja (die nog in Spanje zit, dus even vol over de speakers werd opgebeld :)), op 2: Eri (hoeveel likes voor de NSK Indoor-voorzitster?!) en op plek 3: Hajo (de fotograaf van de gala-avond).

Als laatste werd het nagerecht geserveerd, waar sommige het gerecht ter plekke nog in elkaar zette, zodat het nog mooi gepresenteerd kon worden! Maar voordat iedereen begon aan het nagerecht, was het tijd voor een kleine stoelendans zodat je ook nog andere mensen sprak die avond aan tafel. Nadat de heerlijke, maar machtige toetjes in ieders mond was verdwenen, was het tijd voor het laatste bedankje van de avond. Wij atleten zijn nergens zonder de inzet en hulp van de trainers, dus die kregen van de studentCIE ook nog een bedankje aangereikt. 

Het feest

Hierna was het tijd om het paviljoen om te toveren in het feestgedeelte. Met een muur van tafels stond iedereen op de door activiteitencommissie aangewezen plek, te dansen. Ook kon iedereen langs de fotohoek gaan, om op de foto te gaan. Helaas vond de camera van Hajo de donkere omgeving niet fijn en zijn in het begin de foto’s wat minder geslaagd. Gelukkig zijn de camera’s op de telefoons van goede kwaliteit en zijn er nog een heleboel foto’s en video’s genomen. Op de dansvloer kwamen de heupen goed los. Dank Rutger voor al die soepele oefeningen die we van jou leren op de zaterdagtraining, want die kwamen hier sterk van pas!💃🕺

Dank jullie wel allemaal voor het geweldige gala! Veel kijk plezier met de foto’s en video’s👀. En proost, opdat iedereen fit en met veel plezier op de (baan)wedstrijden buiten kan gaan flaneren!🥂

Heb je onze andere socials ook al gecheckt?

Studenten Trainingstijden Studentennieuws

Actueel

Wedstrijdatletieknieuws

Superzondag in de seniorencompetitie: vrouwen strijden voor lijfsbehoud in, mannen voor promotie naar Tweede Divisie

21-06-2024

Aankomende zondag 23 juni is de 3e wedstrijd in de seniorencompetitie. Zowel voor de Phoenix-mannen als voor de vrouwen belooft het een spannende wedstrijd te worden.

lees verder...
Clubnieuws

Phoenix is een niveau 4 trainer rijker: gefeliciteerd Bart van de Sande

20-06-2024

Leuk nieuws dit weekend! Bart van de Sande is geslaagd voor zijn looptrainer 4 opleiding. En daar zijn wij als bestuur natuurlijk erg blij mee, en trots op natuurlijk. Mayke

lees verder...
Clubnieuws

NK Junioren 2024: PR voor Teun Westein op 3000 meter NKU18

14-06-2024

Op de laatste dag van het NK Junioren komen geen Phoenix-junioren meer in actie, maar Teun Westein heeft de afgelopen dagen een mooi debuut gemaakt.

lees verder...

Agenda

juni 2024
MDWDVZZ
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in