Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Mooi! Weer de Leeuw: Kuitendate

Het was een mooie woensdagmorgen en ik werd weer eens gebeld door een producent met het volgende verhaal. Voor het programma Mooi! Weer de Leeuw zijn we voor aanstaande zaterdagmiddag op zoek naar vijf leuke, vrijgezelle en sportieve hetero jongens tussen de 20 en de 30 jaar.

We hebben namelijk een wens binnengekregen van Madelon. Zij heeft een mail gestuurd voor haar vrijgezelle en leuke en mooie vriendin van 22. Zij heeft één grote zwakte en dat zijn: (mannen)kuiten! Madelon zou graag willen dat wij een blind date regelen voor haar goede vriendin, waarbij de nadruk ligt op de stevige en gespierde kuiten van leuke mannen.

Dus of ik even vijf mannen kon regelen met stevige kuiten. Ik ging natuurlijk gelijk bellen, want stevige kuiten hebben we allemaal binnen Phoenix. En de eerste was gelijk raak, Leon, altijd wel in voor een lolletje. Toen verder met mijn lijst. Na een middag bellen bleef ik steken op twee want ik moest ook mee van Leon. Later op de dag kreeg ik een sms van Kuiltje. Ik heb er nu al spijt van, maar als je nog mensen zoekt dan ga ik ook mee naar Paul de Leeuw… Dat was dus geregeld en op zaterdag gingen we met drie man sterk naar de studio in Almere. Na een rustige autorit kwamen we aan bij de poort.

Nadat we ons hadden geïdentificeerd als de kuiten mochten we naar binnen. Omkleden, poedertje op en het decor passen. Na een lange tijd wachten was het moment daar. Onder muzikale begeleiding van Jopie Vogelezang werden we de studio in gereden.

Na een gezellige dag reden we met drie bossen tulpen en drie bekers van Paul terug naar Utrecht. En de grote vraag is: van wie was welke kuit?

En dit verhaal…

Beeld: Eveline de Bruin via Pixabay

Actueel

Recreantennieuws

Zó gezellig was de recreanten BBQ (foto’s)

30-06-2022

Zo gezellig was onze traditionele Recreanten-BBQ 🍗🌽. Bekijk de foto’s. Ook interessant:Leon Graumans40ste Zomeravondcup: uitslagen 10 meiRecreanten trainingen per week 20215K Testloop voor Recreanten

lees verder...
Clubnieuws

Partner-overeenkomst AV Phoenix en Olympos getekend

27-06-2022

Om de samenwerking tussen Phoenix en Olympos verder te stimuleren is er een partnerovereenkomst getekend! De regeling is al een paar maanden van kracht, maar nu is ie ein-de-lijk ondertekend

lees verder...
Clubnieuws

🥳 NK Atletiek 2022: zilver Ineke van Koldam op 1500m

26-06-2022

De ASICS NK Atletiek op 24, 25 en 26 juni zal één van de laatste momenten zijn om de Nederlands top nog in actie te zien voor onder andere de

lees verder...

Agenda

juli 2022
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« jun   aug »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in