Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Mooi! Weer de Leeuw: Kuitendate

Het was een mooie woensdagmorgen en ik werd weer eens gebeld door een producent met het volgende verhaal. Voor het programma Mooi! Weer de Leeuw zijn we voor aanstaande zaterdagmiddag op zoek naar vijf leuke, vrijgezelle en sportieve hetero jongens tussen de 20 en de 30 jaar.

We hebben namelijk een wens binnengekregen van Madelon. Zij heeft een mail gestuurd voor haar vrijgezelle en leuke en mooie vriendin van 22. Zij heeft één grote zwakte en dat zijn: (mannen)kuiten! Madelon zou graag willen dat wij een blind date regelen voor haar goede vriendin, waarbij de nadruk ligt op de stevige en gespierde kuiten van leuke mannen.

Dus of ik even vijf mannen kon regelen met stevige kuiten. Ik ging natuurlijk gelijk bellen, want stevige kuiten hebben we allemaal binnen Phoenix. En de eerste was gelijk raak, Leon, altijd wel in voor een lolletje. Toen verder met mijn lijst. Na een middag bellen bleef ik steken op twee want ik moest ook mee van Leon. Later op de dag kreeg ik een sms van Kuiltje. Ik heb er nu al spijt van, maar als je nog mensen zoekt dan ga ik ook mee naar Paul de Leeuw… Dat was dus geregeld en op zaterdag gingen we met drie man sterk naar de studio in Almere. Na een rustige autorit kwamen we aan bij de poort.

Nadat we ons hadden geïdentificeerd als de kuiten mochten we naar binnen. Omkleden, poedertje op en het decor passen. Na een lange tijd wachten was het moment daar. Onder muzikale begeleiding van Jopie Vogelezang werden we de studio in gereden.

Na een gezellige dag reden we met drie bossen tulpen en drie bekers van Paul terug naar Utrecht. En de grote vraag is: van wie was welke kuit?

En dit verhaal…

Beeld: Eveline de Bruin via Pixabay

Actueel

Clubnieuws

Weinig records door warmte en drukte op parcours bij Utrecht Marathon. Deze Phoenix-bikkels waren erbij

19-05-2024

Persoonlijk records werden niet of nauwelijks gelopen, deze zondag tijdens de Utrecht Marathon. Dat had natuurlijk alles te maken met de warmte. En ondanks dat die hitte voor lopers niet

lees verder...
Clubnieuws

2e competitiewedstrijd junioren U16 & U14 in Woerden: 42 PR’s en een clubrecord

19-05-2024

Op zaterdag 18 mei was de tweede competitiewedstrijd voor junioren U16 & U14 in Woerden. Het was de zaterdag voor Pinksteren, waardoor het deelnemersaantal dit keer op 24 junioren bleef

lees verder...
Clubnieuws

ZomerAvondCup 2: Jasmijn Sibma wint de 5KM, bikkels weer van de partij

15-05-2024

De tweede avond van 42 editie van de ZomerAvondCup zit er ook weer op. Met 25 graden bij de kidsrun en een paar flinke hoosbuien voor en tijdens de 10km

lees verder...

Agenda

mei 2024
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« apr   jun »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in