Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Mooi! Weer de Leeuw: Kuitendate

Het was een mooie woensdagmorgen en ik werd weer eens gebeld door een producent met het volgende verhaal. Voor het programma Mooi! Weer de Leeuw zijn we voor aanstaande zaterdagmiddag op zoek naar vijf leuke, vrijgezelle en sportieve hetero jongens tussen de 20 en de 30 jaar.

We hebben namelijk een wens binnengekregen van Madelon. Zij heeft een mail gestuurd voor haar vrijgezelle en leuke en mooie vriendin van 22. Zij heeft één grote zwakte en dat zijn: (mannen)kuiten! Madelon zou graag willen dat wij een blind date regelen voor haar goede vriendin, waarbij de nadruk ligt op de stevige en gespierde kuiten van leuke mannen.

Dus of ik even vijf mannen kon regelen met stevige kuiten. Ik ging natuurlijk gelijk bellen, want stevige kuiten hebben we allemaal binnen Phoenix. En de eerste was gelijk raak, Leon, altijd wel in voor een lolletje. Toen verder met mijn lijst. Na een middag bellen bleef ik steken op twee want ik moest ook mee van Leon. Later op de dag kreeg ik een sms van Kuiltje. Ik heb er nu al spijt van, maar als je nog mensen zoekt dan ga ik ook mee naar Paul de Leeuw… Dat was dus geregeld en op zaterdag gingen we met drie man sterk naar de studio in Almere. Na een rustige autorit kwamen we aan bij de poort.

Nadat we ons hadden geïdentificeerd als de kuiten mochten we naar binnen. Omkleden, poedertje op en het decor passen. Na een lange tijd wachten was het moment daar. Onder muzikale begeleiding van Jopie Vogelezang werden we de studio in gereden.

Na een gezellige dag reden we met drie bossen tulpen en drie bekers van Paul terug naar Utrecht. En de grote vraag is: van wie was welke kuit?

En dit verhaal…

Beeld: Eveline de Bruin via Pixabay

Actueel

Clubnieuws

Loop mee met de Jannet Vermeulen Lichtjesloop

06-12-2023

De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Lichtjesloop, en dit keer niet zomaar een lichtjesloop, maar de enige echte ‘Jannet Vermeulen Lichtjesloop’! Verlicht

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag november

06-12-2023

Dat was november voor USAG Phoenix! In november zijn wij wezen poolen, was er een bouw-je-lampion borrel, vond dé cobo plaats, was er een uitwisseling met Helios en hebben wij

lees verder...
Clubnieuws

Actie van dichtbij meemaken? Word NK vrijwilliger

24-11-2023

Het NK Junioren U18 & U20 komt van 14 – 16 juni 2024 weer naar Utrecht en wordt natuurlijk weer door de drie Utrechtse verenigingen georganiseerd. Hier willen we uiteraard

lees verder...

Agenda

december 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in