Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Trainer Anouk Vos

AV Phoenix trainers stellen zich voor. Maak kennis met Anouk Vos, onze nieuwe trainer voor de recreantengroep op woensdag. Samen met Karin en Barend geeft zij training aan de Phoenix Bikkels.

Ha Bikkels!

Ik ben Anouk en geef sinds 2019 training aan de recreanten Bikkels. Een gezellige groep, waarin Karin, Barend en ik atleten van elk niveau en elke leeftijd proberen fit, gezond en snel te houden. We werken naar een aantal wedstrijden toe per jaar en geven en zorgen ervoor dat de atleten blessurevrij aan de start verschijnen. Of je nu op zoek bent naar een PR of gewoon lekker wilt lopen, wij bieden de handvatten, je moet alleen wel zelf je eigen veters strikken.

Voor AV Phoenix houd ik me verder bezig met deze website, zit ik in de Recreanten Commissie (het lopen mag ook gezellig zijn toch?) en organiseer ik samen met Sibren, Roelof, Carla, Marjon, Martijn en Dennis de Maliebaanloop – oftewel #UtrechtsMooiste. En dan moet er ook nog echt gewerkt worden. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de NPO als digitaal strateeg – vandaar dat ik me ook met de website mag bemoeien 😉. Heb zelf geen atletiekachtergrond, maar ben afkomstig uit de hockeywereld (hoofdklasse hockey) – dus affiniteit met inspanning, pieken op het juiste moment, dat is er met de paplepel ingegoten. En als je me ziet lopen op de baan, dan lijkt het net alsof ik die stick nog meedraag…

Het hardlopen is bij als weddenschap begonnen (lees daar hier meer over). En dat lopen beviel me eigenlijk wel. Door Martijn van der Linden ben ik bij AV Phoenix terecht gekomen in de groep van Karin en Barend (ik geloof zo rond 2011/2012). En vanwege mijn enthousiasme (so they say, maar goed, er gaan wel steeds meer recreanten aan de marathon 🤭) ben ik benaderd om trainer te worden. En wat is er nu mooier dan je enthousiase met anderen te delen, samen naar wedstrijden toe te leven en ervaringen te delen. Dus zo geschiedde:

aftrainen anouk: anouk geeft instructies

Klinkt gezellig toch? Maar kom gerust een keertje meetrainen op de woensdagavond van 19:30 – 21:00 uur. Meld je aan via [email protected] of stuur een appje naar me via 06 510 987 08.

 

Lees ook

 

Beeld opening: Bjorn Parée

Actueel

Clubnieuws

Weinig records door warmte en drukte op parcours bij Utrecht Marathon. Deze Phoenix-bikkels waren erbij

19-05-2024

Persoonlijk records werden niet of nauwelijks gelopen, deze zondag tijdens de Utrecht Marathon. Dat had natuurlijk alles te maken met de warmte. En ondanks dat die hitte voor lopers niet

lees verder...
Clubnieuws

2e competitiewedstrijd junioren U16 & U14 in Woerden: 42 PR’s en een clubrecord

19-05-2024

Op zaterdag 18 mei was de tweede competitiewedstrijd voor junioren U16 & U14 in Woerden. Het was de zaterdag voor Pinksteren, waardoor het deelnemersaantal dit keer op 24 junioren bleef

lees verder...
Clubnieuws

ZomerAvondCup 2: Jasmijn Sibma wint de 5KM, bikkels weer van de partij

15-05-2024

De tweede avond van 42 editie van de ZomerAvondCup zit er ook weer op. Met 25 graden bij de kidsrun en een paar flinke hoosbuien voor en tijdens de 10km

lees verder...

Agenda

mei 2024
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« apr   jun »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten en wedstrijdatleten vaak binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in