Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Trainer Anouk Vos

AV Phoenix trainers stellen zich voor. Maak kennis met Anouk Vos, onze nieuwe trainer voor de recreantengroep op woensdag. Samen met Karin en Barend geeft zij training aan de Phoenix Bikkels.

Ha Bikkels!

Ik ben Anouk en geef sinds 2019 training aan de recreanten Bikkels. Een gezellige groep, waarin Karin, Barend en ik atleten van elk niveau en elke leeftijd proberen fit, gezond en snel te houden. We werken naar een aantal wedstrijden toe per jaar en geven en zorgen ervoor dat de atleten blessurevrij aan de start verschijnen. Of je nu op zoek bent naar een PR of gewoon lekker wilt lopen, wij bieden de handvatten, je moet alleen wel zelf je eigen veters strikken.

Voor AV Phoenix houd ik me verder bezig met deze website, zit ik in de Recreanten Commissie (het lopen mag ook gezellig zijn toch?) en organiseer ik samen met Sibren, Roelof, Carla, Marjon, Martijn en Dennis de Maliebaanloop – oftewel #UtrechtsMooiste. En dan moet er ook nog echt gewerkt worden. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de NPO als digitaal strateeg – vandaar dat ik me ook met de website mag bemoeien 😉. Heb zelf geen atletiekachtergrond, maar ben afkomstig uit de hockeywereld (hoofdklasse hockey) – dus affiniteit met inspanning, pieken op het juiste moment, dat is er met de paplepel ingegoten. En als je me ziet lopen op de baan, dan lijkt het net alsof ik die stick nog meedraag…

Het hardlopen is bij als weddenschap begonnen (lees daar hier meer over). En dat lopen beviel me eigenlijk wel. Door Martijn van der Linden ben ik bij AV Phoenix terecht gekomen in de groep van Karin en Barend (ik geloof zo rond 2011/2012). En vanwege mijn enthousiasme (so they say, maar goed, er gaan wel steeds meer recreanten aan de marathon 🤭) ben ik benaderd om trainer te worden. En wat is er nu mooier dan je enthousiase met anderen te delen, samen naar wedstrijden toe te leven en ervaringen te delen. Dus zo geschiedde:

aftrainen anouk: anouk geeft instructies

Klinkt gezellig toch? Maar kom gerust een keertje meetrainen op de woensdagavond van 19:30 – 21:00 uur. Meld je aan via [email protected] of stuur een appje naar me via 06 510 987 08.

 

Lees ook

 

Beeld opening: Bjorn Parée

Actueel

Clubnieuws

Loop mee met de Jannet Vermeulen Lichtjesloop

06-12-2023

De dagen worden korter, de nachten kouder… En dat betekent: tijd voor de traditionele Lichtjesloop, en dit keer niet zomaar een lichtjesloop, maar de enige echte ‘Jannet Vermeulen Lichtjesloop’! Verlicht

lees verder...
Studentennieuws

Maandverslag november

06-12-2023

Dat was november voor USAG Phoenix! In november zijn wij wezen poolen, was er een bouw-je-lampion borrel, vond dé cobo plaats, was er een uitwisseling met Helios en hebben wij

lees verder...
Clubnieuws

Actie van dichtbij meemaken? Word NK vrijwilliger

24-11-2023

Het NK Junioren U18 & U20 komt van 14 – 16 juni 2024 weer naar Utrecht en wordt natuurlijk weer door de drie Utrechtse verenigingen georganiseerd. Hier willen we uiteraard

lees verder...

Agenda

december 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« nov   jan »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in