Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Recreanten terug op de baan!

Na een lange winter ‘van papier’ trainen zijn de recreanten deze week terug gekeerd op de baan. Zo heerlijk om elkaar weer te zien en te spreken. Om weer samen een warming up te doen, die bijna de halve training beslaat.

Recreanten weer terug op de baan

Om een trainer in je midden te hebben die laat zien wat je moet doen en het dan met z’n allen na te doen. Elkaar complimenten te geven of samen te lachen om de stunteligheden die horen bij zo’n nieuwe start ↑. De loopscholing… ⬇️ We hebben we dat gemist!

Recreanten weer terug op de baan

Maar ook: wat was het fijn dat de trainers schema’s maakten. Zodat je toch gemotiveerd werd om naar buiten te gaan om je meters te maken. Alleen, met z’n tweeën, met z’n vieren. Op de baan, op de weg, in het bos. En dan nu eindelijk weer met z’n allen, hoewel er nog regelmatig in groepen gewerkt zal worden.

Recreanten weer terug op de baan

Trainer Jannet:

Ik spreek voor mezelf als ik zeg dat mijn motivatie om door te gaan meer dan ruimschoots is gevoed door al die dankbare appjes en andere blijken van waardering voor alles wat ik het digitale loopluchtruim in heb gestuurd. En ik heb begrepen dat dat voor de andere trainers niet anders was. Al die warme reacties van jullie hebben ons goed gedaan.

Recreanten weer terug op de baan

We gaan er weer tegen aan. Hebben er zin in. Met z’n allen doen wat we zo graag doen: samen trainen. Natuurlijk nog wel op anderhalve meter maar wat doet dat er toe. Maar, hoe verleidelijk het ook is, blijf thuis als je klachten hebt. Wees bovendien alert en durf elkaar aan te spreken als iets niet ‘veilig’ voelt. Binnen de regels van de nieuwste versoepelingen proberen we zo normaal mogelijk training te geven. Soms als vanouds en soms nog net even anders. Volg daarom meer dan je misschien gewend was de instructies van de trainers op. Samen op weg (baan/bos) naar een mooie recreantenzomer!

Actueel

Clubnieuws

Nieuwe picknicktafel in het Panbos

27-09-2022

Al zolang de recreanten op zaterdag in het Panbos trainen, maken ze ná de training gebruik van de picknicktafel bij de parkeerplaats. Ook interessant:Het Phoenix-moment van Herman LenferinkIn memoriam Knud

lees verder...
Bestuurnieuws

Resultaat brainstormavond

26-09-2022

Op vrijdag 2 september 2022 is er met een 25-tal actieve Phoenix-leden gesproken over de richting die we met Phoenix op willen gaan. Aan de hand van persoonlijke Phoenix-dromen is

lees verder...
Clubnieuws

Geef je nu op voor het Phoenix Jeugdkamp

25-09-2022

Tussen 7 en 9 oktober gaat de jeugd weer een weekend lang gezellig op kamp! Het belooft een ontzettend leuk, sportief en vooral gezellig geheel te worden. Dat wil je

lees verder...

Agenda

september 2022
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« aug   okt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in