Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Recreanten terug op de baan!

Na een lange winter ‘van papier’ trainen zijn de recreanten deze week terug gekeerd op de baan. Zo heerlijk om elkaar weer te zien en te spreken. Om weer samen een warming up te doen, die bijna de halve training beslaat.

Recreanten weer terug op de baan

Om een trainer in je midden te hebben die laat zien wat je moet doen en het dan met z’n allen na te doen. Elkaar complimenten te geven of samen te lachen om de stunteligheden die horen bij zo’n nieuwe start ↑. De loopscholing… ⬇️ We hebben we dat gemist!

Recreanten weer terug op de baan

Maar ook: wat was het fijn dat de trainers schema’s maakten. Zodat je toch gemotiveerd werd om naar buiten te gaan om je meters te maken. Alleen, met z’n tweeën, met z’n vieren. Op de baan, op de weg, in het bos. En dan nu eindelijk weer met z’n allen, hoewel er nog regelmatig in groepen gewerkt zal worden.

Recreanten weer terug op de baan

Trainer Jannet:

Ik spreek voor mezelf als ik zeg dat mijn motivatie om door te gaan meer dan ruimschoots is gevoed door al die dankbare appjes en andere blijken van waardering voor alles wat ik het digitale loopluchtruim in heb gestuurd. En ik heb begrepen dat dat voor de andere trainers niet anders was. Al die warme reacties van jullie hebben ons goed gedaan.

Recreanten weer terug op de baan

We gaan er weer tegen aan. Hebben er zin in. Met z’n allen doen wat we zo graag doen: samen trainen. Natuurlijk nog wel op anderhalve meter maar wat doet dat er toe. Maar, hoe verleidelijk het ook is, blijf thuis als je klachten hebt. Wees bovendien alert en durf elkaar aan te spreken als iets niet ‘veilig’ voelt. Binnen de regels van de nieuwste versoepelingen proberen we zo normaal mogelijk training te geven. Soms als vanouds en soms nog net even anders. Volg daarom meer dan je misschien gewend was de instructies van de trainers op. Samen op weg (baan/bos) naar een mooie recreantenzomer!

Actueel

Clubnieuws

🥳 NK Atletiek 2022: zilver Ineke van Koldam op 1500m

26-06-2022

De ASICS NK Atletiek op 24, 25 en 26 juni zal één van de laatste momenten zijn om de Nederlands top nog in actie te zien voor onder andere de

lees verder...
Jeugdnieuws

Bliksemmeerkamp 2022

26-06-2022

Het is een traditie om in de week vóór de zomervakantie een bliksemmeerkamp te organiseren voor alle pupillen en junioren. Dit is een leuke gezamenlijke wedstrijd, waarbij een aantal atletiekonderdelen

lees verder...
Jeugdnieuws

Zó leuk was de strandtraining voor de jeugd

25-06-2022

Het was weer een super leuke strandtraining voor onze pupillen en junioren! Bekijk de foto’s! Ook interessant:Jeugdtraining in de herfst 2021Het Phoenix-moment van Herman LenferinkMeld je nu aan voor de

lees verder...

Agenda

juni 2022
MDWDVZZ
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
« mei   jul »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in