Trainingsgroepen Trainingstijden Studenten

Recreanten terug op de baan!

Na een lange winter ‘van papier’ trainen zijn de recreanten deze week terug gekeerd op de baan. Zo heerlijk om elkaar weer te zien en te spreken. Om weer samen een warming up te doen, die bijna de halve training beslaat.

Recreanten weer terug op de baan

Om een trainer in je midden te hebben die laat zien wat je moet doen en het dan met z’n allen na te doen. Elkaar complimenten te geven of samen te lachen om de stunteligheden die horen bij zo’n nieuwe start ↑. De loopscholing… ⬇️ We hebben we dat gemist!

Recreanten weer terug op de baan

Maar ook: wat was het fijn dat de trainers schema’s maakten. Zodat je toch gemotiveerd werd om naar buiten te gaan om je meters te maken. Alleen, met z’n tweeën, met z’n vieren. Op de baan, op de weg, in het bos. En dan nu eindelijk weer met z’n allen, hoewel er nog regelmatig in groepen gewerkt zal worden.

Recreanten weer terug op de baan

Trainer Jannet:

Ik spreek voor mezelf als ik zeg dat mijn motivatie om door te gaan meer dan ruimschoots is gevoed door al die dankbare appjes en andere blijken van waardering voor alles wat ik het digitale loopluchtruim in heb gestuurd. En ik heb begrepen dat dat voor de andere trainers niet anders was. Al die warme reacties van jullie hebben ons goed gedaan.

Recreanten weer terug op de baan

We gaan er weer tegen aan. Hebben er zin in. Met z’n allen doen wat we zo graag doen: samen trainen. Natuurlijk nog wel op anderhalve meter maar wat doet dat er toe. Maar, hoe verleidelijk het ook is, blijf thuis als je klachten hebt. Wees bovendien alert en durf elkaar aan te spreken als iets niet ‘veilig’ voelt. Binnen de regels van de nieuwste versoepelingen proberen we zo normaal mogelijk training te geven. Soms als vanouds en soms nog net even anders. Volg daarom meer dan je misschien gewend was de instructies van de trainers op. Samen op weg (baan/bos) naar een mooie recreantenzomer!

Actueel

Recreantennieuws

Goed trainen: de basisprincipes. Trainer Bart legt uit!

22-09-2023

Altijd al willen weten hoe je meer uit je training kunt halen? En waarom korter en vaker beter is dan een keer lang? Trainer Bart vertelt je aanstaande woensdag 27

lees verder...
Studentennieuws

Gezocht: Studententrainer voor Technische Atletiek Onderdelen

16-09-2023

De Studentengroep van AV Phoenix zoekt een nieuwe technische trainer!

lees verder...
Recreantennieuws

6 september gasttraining van Leon Graumans

01-09-2023

Komende woensdag komt Leon Graumans een gasttraining op de baan verzorgen. Leon is al velen jaren lid van Phoenix en traint in de mila-wedstrijdgroep. Ook gaf hij training voor de

lees verder...

Agenda

september 2023
MDWDVZZ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
« aug   okt »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in