Trainingsgroepen Trainingstijden AllUnited

Recreanten trainingen per week 2022

We hebben goed nieuws: we mogen via baanslots blijven trainen op de baan. YES! Alleen nog niet ’s avonds – maar wie weet volgende week weer. De trainingen worden daarom weer per app gedeeld, zodat jullie zelf een moment of baanslot kunnen reserveren.

Zoals jullie weten zijn er helaas weer nieuwe maatregelen nodig om corona onder controle te krijgen (zie hier). Dit betekent voor de recreanten dat we overdag extra baanslots krijgen. Je kunt je hiervoor inschrijven via AllUnited. Op de woensdag proberen Marjon en Anouk zoveel mogelijk aanwezig te zijn. En op de donderdag Jannet. Er wordt nog gekeken naar een vrijdag flexblok, aangezien trainer Paul dan ook heeft aangegeven beschikbaar te kunnen zijn. Wanneer de trainers op een flexblok aanwezig zijn, zullen zij delen in de betreffende appgroepen. Maar je kunt zelf dus wel al je trainingsmoment gaan plannen 😉.

Trainingen 2022 Deze week

Om alles goed te laten verlopen, willen we jullie het volgende vragen:

 • Meld je uiterlijk de dag van tevoren via AllUnited aan (klik hier voor uitleg over AllUnited).
 • Zorg ervoor dat je op het afgesproken slot op de baan bent.
 • Spullen kun je achterlaten in je auto, in je fietstas of in een tas bij de verzamelplekken langs de baan.
 • De kleedkamers en toiletten zijn gesloten, dus:
  • Ga naar het toilet voordat je naar de training komt;
  • Kom in sportkleding naar de baan;
  • Neem zelf een bidon met water mee.
 • Ga na de training zo snel mogelijk op eigen gelegenheid naar huis.

Daarnaast gelden de standaard Corona-spelregels:

 • Ben je verkouden, heb je een snotneus of moet je hoesten, heb je verhoging of koorts of
  heeft een huisgenoot koorts, blijf dan thuis.
 • Houd 1,5 m afstand.
 • Was van tevoren en na de training goed je handen.

Het zal even wennen zijn, maar fijn dat we – op aangepaste wijze – weer kunnen trainen!

Trainingen 2022

 • Week 01 – Training AV Phoenix Week 01 2022
  De eerste kudoos van 2022 zijn al verdiend. We zagen mooie oud- en nieuwjaarsloopjes voorbij komen, vanuit julliezelf of via Paul vanuit het Panbos. Deze week voor de mensen op de baan de keuze om met trainer Anouk mee te lopen (15×200, 200m rust), of de 800tjes van het schema te doen. De overige dagen zijn wat meer duur, opgedeeld in blokken of met een knipoog naar Egmond – met zandheuvels. De beste hardloopwensen voor 2022!
 • Week 02 – Training AV Phoenix Week 02 2022
  We kijken vooral vooruit! En mensen die zich klaar willen gaan maken voor een (halve of hele) marathon – Utrecht of Rotterdam. Of in Schoorl een mooi PR willen lopen 👉 voor die personen is er een extra slide met 3 tot 4 trainingsmomenten deze week. Gebaseerd op het schema dat Dennis, Bart, Marieke, Ronald en Anouk lopen. Zondag doen zij vaak de lange langzame duurlopen, dus app of DM hen, want routes zijn zo gedeeld (en als het kan, is samen lopen natuurlijk wel zo gezellig). Blijf gezond & vergeet de loopscholing niet!

Warming-up tips

Protip: check onze AV Phoenix Instagram. Op woensdag legt Mariska Bun een leuke krachtoefening uit. Dus doe mee met #WorkOutWednesday, en haal meer uit jezelf en uit je benen!

Bekijk ook alle trainingen van 2020-2021 voor inspiratie (inclusief krachtoefeningen!) 😉

Actueel

In Memoriam

Lars Janssen overleden

19-01-2022
Lars Janssen

Verslagen en verdrietig moeten wij jullie meedelen dat Lars Janssen, 48 jaar, aan een ongelukkige val tijdens het mountainbiken is overleden. Lars was bijna 30 jaar lid van AV Phoenix

lees verder...
Clubnieuws

Coronamaatregelen (Update n.a.v. persconferentie 14 januari 2022)

15-01-2022
anderhalvemeter samenleving

Hoera, we mogen weer! Vrijdagavond tijdens de persconferentie hebben we het positieve nieuws over de sport kunnen zien en horen. Met nog slechts een beperkte set maatregelen mag de sport

lees verder...
Clubnieuws

Voorverkoop boek ‘Is dat jouw oma?’ gestart

12-01-2022
jannet vermeulen

Het is bijna zover! Binnenkort verschijnt het boek van trainer Jannet met de titel ‘Is dat jouw oma?’. Het bizarre jaar 2020 in dagboekvorm. Ook interessant:Hoe schrijf je een artikel

lees verder...

Agenda

januari 2022
MDWDVZZ
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       
« dec   feb »

Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in trainen bij AV Phoenix? Kom dan gerust eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende trainingen. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt!

Er zijn verschillende trainingssgroepen waar je je bij aan kunt sluiten.

Phoenix traint in het zomerseizoen buiten op de baan van Maarschalkerweerd en Overvecht. In het winterseizoen zijn onze jongste atleten, wedstrijdatleten en studenten binnen in de zaal te vinden.

Schrijf je in